Ονειρικος ο κήπος του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Είναι σαν γήπεδο

Περνούν την καλύτερη... καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ονειρικος ο κήπος του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά - Είναι σαν γήπεδο

Σαν... γήπεδο είναι όπως θα δείτε και εσείς, ο κήπος του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά. Στην φωτογραφία είδαμε ένα καταπράσινο τοπίο με δέντρα και φυτά και είναι άκρως ονειρικός. Εμείς πάντως δεν θα θέλαμε να βγούμε από την καραντίνα αν μέναμε εκεί.

Το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του περνούν όπως φαίνεται τον... καλύτερο αυτοπεριορισμό λόγω της καραντίνας, αφού έχουν έναν απίστευτο κήπο. Σίγουρα τα παιχνίδια, όταν ο καιρός είναι ζεστός, δεν θα έχουν τέλος.

Στα social media, τόσο ο Σάκης Ροβάς, όσο και η Κάτια Ζυγούλη, καθημερινά σχεδόν μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους, διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους στο σπίτι, ειδικά τώρα που μένουν σε εγκλεισμό λόγω του κορωνοϊού.

Πριν από μερικές ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον κήπο του σπιτιού του όπου έκανε ασκήσεις yoga.

Μάλιστα, όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε, ο κήπος είναι ονειρικός. Αφού, έχει σχεδόν παντού γκαζόν και δέντρα. ενώ είναι τεράστιος.

Να σημειώσουμε πως ο Σάκης Ρουβάς εκπέμπει τη λάμψη του όπου και να βρίσκεται και έτσι για ακόμα μία φορά μας έδειξε πως και μέσα από το σπίτι του έχει τον δικό του τρόπο να εντυπωσιάζει τους χιλιάδες φανς του, με μία νέα δημοσίευση στο Instagram που "έσπασε" τα ταμεία.

Στον κήπο του σπιτιού της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά μάλιστα, είχαμε γεννητούρια

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο ίδιος, ο Σάκης Ρουβάς. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η γατούλα που έχουν με την οικογένεια του, γέννησε στο σπίτι τους. Με αυτό τον τρόπο, θέλησε να περάσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στις δύσκολες ημέρες που περνάμε.

Ο Σάκης Ρουβας με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε το κοτέτσι που έχει έξω από το σπίτι του. Με αυτό τον τρόπο έκανε γνωστό ένα πολύ ευχάριστο και αισιόδοξο γεγονός. Αποκάλυψε πως η γάτα που έχουν γέννησε τα μικρά της και ο τραγουδιστής κατέγραψε μια πολύ τρυφερή στιγμή.

Το βίντεο με την ανακοίνωση και τα γεννητούρια

«Life goes on! Ο νέος μήνας μας βρήκε με γεννητούρια! Μια όμορφη υπενθύμιση πως η φύση δε σταματά ποτέ να ανανεώνεται και μέσα από αυτή να “ανθίζει” η ζωή #kalomina #kittens», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο του.