Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια...»

Τα ανατριχιαστικά της λόγια για την κατάσταση της υγείας του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του - «Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια...»

Συνέντευξη παραχώρησε η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του μετά από 2,5 χρόνια που δίνει «μάχη», μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του. «Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια έδινε «μάχη» στα νοσοκομεία αλλά και τα κέντρα αποκατάστασης, για να καταφέρει να γίνει καλά. Το 2017 τραυματίστηκε σοβαρά όταν, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με την μηχανή του. Στο πλευρό του κάθε στιγμή βρισκόταν η οικογένεια του.

Πριν από μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, πήρε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του όπου πέρασε Πάσχα με την οικογένεια του. Την σύζυγο του, Εβελίνα Βαρσάμη και τον 8χρονο γιο τους. Μάλιστα, η σύζυγος του, μίλησε στην Real news.

Κωνσταντίνος Αγγελίδης σύζυγος

«Επιτέλους μετά από σχεδόν 2,5 χρόνια είμαστε σπίτι. Μετά από 2.5 χρόνια συνεχούς αγώνα για τη λειτουργική αποκατάστασή του Κωνσταντίνου. Όλον αυτό τον καιρό ανεβαίνουμε μαζί έναν Γολγοθά. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμα. Την ψυχή μας όμως φωτίζει η προσπάθεια του Κωνσταντίνου που μας έχει συγκινήσει» αναφέρει η Εβελίνα Βαρσάμη.

«Η αγάπη όλων σας σε αυτή τη δοκιμασία είναι ένα ψυχικό στήριγμα, που δίνει σε μένα και στον γιο μας κουράγιο για να συνεχίσουμε. Οι ευχές σας τις άγιες αυτές ημέρες, παρά τα προβλήματα της περιόδου είναι αναρίθμιτες. Ευχόμαστε σε κάθε σπίτι που δοκιμάζεται, δύναμη και κουράγιο. Ζήστε με τους αγαπημένους σας αυτές τις δύσκολες στιγμές, μοιραστείτε αγάπη και νιώστε ευγνώμονες που έχετε υγεία, το σπουδαιότερο αγαθό. Από καρδιάς σας ευχαριστούμε» είναι το μήνυμα που θέλησε να στείλει η ίδια.

Πριν λίγο καιρό μια φωτογραφία μας είχε συγκλονίσει, αφού καθόταν δίπλα στο παιδί και την γυναίκα του.

Η φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το σπίτι τους

Η γυναίκα του Εβελίνα Βαρσάμη, ανέβασε τώρα μια φωτογραφία που μας "σήκωσε την τρίχα" καθώς τον βλέπουμε να κοιμάται αγκαλιά με τον γιο τους. Η εικόνα είναι πολύ τρυφερή.

undefined