Ναταλία Γερμανού: Έδωσε απάντηση "φωτιά" για τους μικρότερους άνδρες - «Εγώ στη ζωή μου...»

Το σχόλιο που περίμεναν όλοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ναταλία Γερμανού: Έδωσε απάντηση

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από ένα live που έκανε στο Instagram, έδωσε επιτέλους την απάντηση "φωτιά" που περίμεναν όλοι, σχετικά με τις σχέσεις που είχε μικρότερους άνδρες, ξεκαθαρίζοντας πως πέρασε πολύ καλά στη ζωή της αλλά αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν της.

Τώρα που όλοι μένουν στο σπίτι λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής της καραντίνας, ο χρόνος περνάει αργά και βασανιστικά και γι' αυτό το λόγο προσπαθούμε να βρούμε καθημερινά τρόπους για να ροκανίσουμε τις ώρες μας.

Πολλοί είναι οι celebrities που τον τελευταίο ενάμιση μήνα προσπαθούν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να έρθουν λίγο πιο κοντά με το κοινό, πραγματοποιώντας live στο Instagram, ενώ πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή της, προκάλεσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο να παντρευτεί την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Μία από αυτούς ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία συμμετείχε σε ένα τέτοιο live και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για ένα ζήτημα που αφορά όλη τη ζωή της και ένα αστείο που κυκλοφορεί γύρω από το όνομά της, το οποίο δεν είναι άλλο από την αδυναμία που δείχνει στους μικρότερους άνδρες.

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα», προέβαλλε το συγκεκριμένο απόσπασμα, με την Ναταλία Γερμανού να απαντά ξεκάθαρα πως αυτό είναι κάτι που πλέον δεν ισχύει ωστόσο ξέρει πως τα αστεία δε θα σταματήσουν.

Η απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία στη ζωή μου. Δε μετανιώνω καθόλου, μια χαρά ήταν, φανταστικά. Είναι όμως κάτι που έχει λήξει εδώ και κάποια χρόνια. Θα μου πεις. «Για σένα έχει λήξει, για τον κόσμο είναι αστείο και θα εξακολουθήσει να είναι αστείο όταν εσύ πας 88 χρονών». Δε μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ σαν αστείο. Θα με στεναχωρούσε όμως πολύ περισσότερο αν με φώναζαν «γυναίκα αντροχωρίστρα» ή «γυναίκα προικοθήρα» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού instagram live