Νέο επαγγελματικό βήμα για την Ιωάννα Τούνη

Μόλις το ανακοίνωσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο επαγγελματικό βήμα για την Ιωάννα Τούνη

Τα ευχάριστα νέα φαίνεται πως "έσκασαν" πριν από λίγα λεπτά μιας και η Ιωάννα Τούνη με μία ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε ποιο θα είναι το νέο της επαγγελματικό βήμα, με τους διαδικτυακούς της φίλους να παραληρούν.

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και γι΄αυτό το λόγο φροντίζει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα, πέρα από τα όσα κάνει καθημερινά, η Ιωάννα Τούνη επιλέγει πολλές φορές να παίξει το παιχνίδι "ερώτηση - απάντηση", δίνοντας απαντήσεις στους followers της για ζητήματα που αφορούν την ίδια, τη σχέση της ακόμα και την επαγγελματική της ζωή, ενώ χτες έβαλε κανονική φωτιά στο Instagram με την εμφάνισή της με μαγιό.

Στα επαγγελματικά της, η Ιωάννα Τούνη έχει εδώ και κάποια χρόνια μία εταιρεία με γυναικεία ρούχα, την Bubblegun, μαζί με την πολύ καλή της φίλη και παίκτρια του φετινού My Style Rocks, Στέλλα Πάσσαρη.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζει κάτι νέο το οποίο θα φέρει τα πάνω κάτω στο ελληνικό διαδίκτυο. Πριν από λίγο καιρό απαντώντας σε ερώτηση που της έκανε ένας διαδικτυακός της φίλος είχε αποκαλύψει πως σε λίγο καιρό θα έχει πάνω ένα νέο e-shop χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει ποιο θα είναι το περιεχόμενό του.

Αυτό είναι το νέο βήμα στη ζωή της Ιωάννας Τούνη

Σήμερα ωστόσο η απάντηση ήρθε μιας και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε μία φωτογραφία από το νέο της e-shop το οποίο θα έχει να κάνει με την πώληση γυαλιών ηλίου, και με μία πρόχειρη ματιά που μπορείτε κι εσείς να ρίξετε στην φωτογραφία που ανέβασε, καταλαβαίνουμε πως τα γυαλιά της, τα "σπάνε" κανονικά.

Η ίδια απλώς αποκάλυψε πως όλο το κόνσπετ έχει να κάνει με γυαλιά ηλίου, χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες, λέγοντας ωστόσο πως σε λίγο καιρό θα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν.

Ιωάννα Τούνη εταιρεία