"Ραγίζει" καρδιές η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη 19 χρόνια μετά τον θάνατό του

Εικόνες μέσα από το εξοχικό τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η τελευταία σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίζη, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και "ράγισε" καρδιές, περιγράφοντας τις μέρες που πέρναγε με τον αγαπημένο τραγουδιστή στο εξοχικό τους, 19 χρόνια μετά το θάνατό του.

Μία από καρδιάς συνέντευξη παραχώρησε η Βάσω Καζαντζίδη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην οποία υποδέχθηκε την παρουσιάστρια του STAR στο εξοχικό της σπίτι στον Άγιο Κωνσταντίνο, μέρος που ήταν πολύ ιδιαίτερο για τον Στέλιο Καζαντίδη μιας και όπως αποκάλυψε η ίδια, το αποκαλούσε "το βασίλειό" του.

Η συνέντευξη ήταν πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, μιας και οι αναμνήσεις από τη συμβίωσή της με τον γνωστό τραγουδιστή έβγαιναν στην επιφάνεια σε κάθε κουβέντα που έλεγε για το πανέμορφο αυτό σπίτι.

Η τελευταία του σύζυγος μας ξενάγησε στο πιο αγαπημένο του δωμάτιο αλλά μας έδειξε και τα αντικείμενα που αγαπούσε πολύ και που έχουν μείνει την ίδια θέση που τα άφησε εκείνος πριν φύγει από τη ζωή, με την ίδια να αποκαλύπτει πριν κάποια χρόνια το λόγο για τον οποίο δεν έκανε παιδί με τον Στέλιο Καζαντίδη.

«Ο Στέλιος το είχε ονομάσει "το βασίλειο του". Αγοράστηκε το 1965. Δεν υπήρχε τότε σπίτι, μόνο χωράφι. Αυτό το μικρό ταπεινό δωμάτιο ήταν η κρεβατοκάμαρα του Στέλιου, εδώ καθόταν και ξεκουραζόταν» είπε μπαίνοντας σε ένα μικρό δωμάτιο γεμάτο με φωτογραφίες του μεγάλου ερμηνευτή.

Δείτε εικόνες μέσα από το εξοχικό του Στέλιου Καζαντζίδη

Τα σχόλια που είχε κάνει η Βάσω Καζαντζίδη για την Πάολα

Έκανε κάποιες δηλώσεις η Πάολα και είπε ότι ο Καζαντζίδης εκμεταλλεύτηκε τον πόνο του φτωχού και του μετανάστη. Σας ενόχλησε όταν τις ακούσατε;

Ούτε καν. Δεν με ενδιαφέρει η κυρία Πάολα και η κάθε κυρία Πάολα, έχει το δικαίωμα ο καθένας να πει ό,τι θέλει. Γιατί ο κόσμος ήξερε και ξέρει ποιος ήταν ο Καζαντζίδης, τον λάτρεψε. Πείτε μου έναν άνθρωπο που είναι λάθος και ο κόσμος συνεχίζει να τον λατρεύει 16 χρόνια μετά τον θάνατό του. Δεν ασχολήθηκα, και ούτε πρόκειται, με τις δηλώσεις αυτές, θα ασχοληθώ όμως με όσους εκμεταλλεύονται τον Στέλιο...

Ακόμα τον εκμεταλλεύονται;

Ακόμα, και πιστεύω ότι το θεατρικό έγινε την πιο κατάλληλη στιγμή, για να σταματήσουν αυτά που γίνονται γύρω. Κάνουν συναυλίες άσχετοι, αλλού λένε ότι πάνε τα χρήματα και δεν πάνε ποτέ εκεί που πρέπει, κάνουν διάφορα για τον Καζαντζίδη, ποιος εισπράττει; Και δεν ενημερώνουν κανέναν και ας υπάρχουν κληρονόμοι, εγώ και ο αδερφός του. Έχω περάσει από σαράντα κύματα οπότε όλα αυτά δεν με αγγίζουν.