Έκανε χαμό στις πίστες η Ελένη Χατζίδου - Το βίντεο που δημοσίευσε

Έπεσαν «βροχή» τα likes

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε χαμό στις πίστες η Ελένη Χατζίδου - Το βίντεο που δημοσίευσε

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, αφού έχει χαρίσει στο κοινό μοναδικά κομμάτια με τα οποία σίγουρα οι περισσότεροι... ταυτιστήκαμε. Πριν λίγες ώρες, θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο, από τον καιρό που έκανε χαμό στις πίστες των νυχτερινών κέντρων όπου εμφανιζόταν.

Η τραγουδίστρια, όταν έμεινε έγκυος στην κορούλα της, καρπό του έρωτα της με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου, πήρε την απόφαση να απέχει για λίγο διάστημα από τα νυχτερινά κέντρα. Αφού, αφιερώθηκε στο μεγάλωμα της μικρής Μελίτας.

Αυτές της ημέρες η Ελένη Χατζίδου, ειδικά λόγω της καραντίνας περνάει ακόμη περισσότερο χρόνο με την οικογένειας της στο σπίτι, καθώς δεν έχει ούτε η ίδια, ούτε ο Ετεοκλής Παύλου επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έτσι, τα παιχνίδια και οι αγκαλιές δεν έχουν τέλος.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια αναδρομή στο παρελθόν της, στον καιρό που έκανε χαμό πάνω στην πίστα με τα τραγούδια της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο και τα likes έπεσαν «βροχή».

«Μεγάλες στιγμές...!!!Και τέτοιες στιγμές θα ξαναζήσουμε! Υπομονή αγάπες μου και όλα θα γίνουν όπως πριν....», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Βέβαια, πριν ημέρες πάθαμε σοκ όταν σε ανάρτηση έγραψε πως... σταματάει το τραγούδι

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι για μένα το κεφάλαιο «τραγούδι» τελειώνει κάπου εδώ... Ήτανε 2002 θυμάμαι, σπούδαζα στο ΑΠΘ και παράλληλα κατάφερα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το 2013 σας συστήθηκα με το «Χειρότερα» και το όνειρο αυτό τελειώνει το με το «αχαριστία». Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία μου, την Spicy Music. Σας ευχαριστώ που με έχετε αγκαλιάσει τόσο πολύ ως τώρα. Ήρθε η ώρα να αφιερωθώ στην άλλη μεγάλη μου αγάπη, τη διδασκαλία. Θα τα λέμε από εδώ δε χανόμαστε και μην ξεχνάτε... «Όλο και κάποιος θα βρεθεί να με παρηγορήσει».

Χατζίδου

Βέβαια λίγη ώρα αργότερα, η Ελένη Χατζίδου έφερε τα πάνω κάτω μιας και ανακοίνωσε πως πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο!