Σοκάρει η Μαρία Σολωμού για τον κορωνοϊό - «Φοβάμαι γιατί πριν ένα μήνα...»

Τι εξομολογήθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκάρει η Μαρία Σολωμού για τον κορωνοϊό - «Φοβάμαι γιατί πριν ένα μήνα...»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στην εφημερίδα Secret η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον κορωνοϊό και με την εξομολόγηση της σόκαρε. «Φοβάμαι. Γιατί έναν μήνα πριν είχα Η1Ν1 και τρόμαξα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού, επίσης αναφέρθηκε και στην σειρά που πρωταγωνιστεί και προβάλλεται στο Youtube. Είναι το πρώτο σήριαλ που γυρίζεται εν μέσω καραντίνας με τίτλο «Eggloviσμένες».

«Είναι τέσσερις κολλητές φίλες, που τις πετυχαίνουμε λίγο πριν από την καραντίνα. Έτσι, βλέπουμε τη δια­φορετική ψυχολογία και οπτική τους. Είναι μια κωμωδία που θα ασχοληθεί και με πιο σοβαρά πράγματα, διότι προκύπτουν κατα­στάσεις μέσα από τον εγκλεισμό», αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού, η οποία πρωταγωνιστεί στην καινοτόμο ιδέα του Γιώργου Φειδά, που υπογράφει τα κείμενα και τη σκηνοθεσία.

Θα υπάρχει αμοιβή; «Ξεκινάμε χωρίς χρήματα, αλλά είμαστε σε φάση που ψάχνουμε χορηγούς. Την αμοιβή δεν την είχαμε ποτέ σκεφτεί, όταν μας πήρε ο Γ. Φειδάς για να μας το προτείνει, ούτε για πλάκα. Όμως, αν το κάνουμε σωστά (με τα μέσα που έχουμε) και την έχει απήχηση, τότε βλέπουμε».

Μαρία Σολωμού κορωνοϊός

Όσον αφορά τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης προς τον κλάδο της, η ίδια λέει πως το παρακολουθεί, επισημαίνοντας πως φέτος είχε μόνο θεατρική δραστηριότητα. «Έχω μιλήσει με τον λογιστή μου. Του έχω δώσει όλα τα απαραίτητα, για να έρθει σε επαφή με τον λογιστή του επιχειρηματία για το επίδομα των 800 ευρώ. Θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα θέατρα, μέχρι να γίνει η άρση του μέτρου του εγκλεισμού».

«Με “καθησυ­χάζει" το γεγονός ότι όλο αυτό που περνά­με είναι παγκόσμιο και δεν είμαστε μόνο εμείς. Στην οικονομική κρίση είχα την αί­σθηση ότι αυτό που περνάει η Ελλάδα είναι κάτι πιο σοβαρό από την υπόλοιπη Ευρώ­πη. Τώρα νιώθω ότι ίσως μπορεί εμείς στην Ελλάδα να βγούμε πιο κερδισμένοι. Κινηθήκαμε αρκετά γρήγορα, έχουμε τις λιγότερες απώλειες και ψυχολογικά είμαστε σε καλή κατάσταση, γιατί βλέπουμε πολύ χειρότερα πράγματα σε άλλες χώρες, όπου γίνεται χα­μός», αναφέρει, βλέποντας μια ευκαιρία να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Ωστόσο, φοβάται;

Η εξομολόγηση που έκανε και σόκαρε για τον Κορωνοϊό

«Φοβάμαι. Γιατί έναν μήνα πριν είχα Η1Ν1 και τρόμαξα γιατί δεν είχα αρρωστήσει ποτέ στη ζωή μου. Άλλο είναι να κάτσω σπί­τι μία εβδομάδα και άλλο αυτό που σήμε­ρα η πλειοψηφία είναι υγιέστατη και έχει κλειστεί στο σπίτι. Έτσι μπήκαμε στη διαδι­κασία να βρούμε να κάνουμε κάτι. Γίνεσαι παραγωγικός με τα μέσα που έχεις. Σήμερα δεν έχω κάτσει ούτε δύο λεπτά. Συν τα γυ­ρίσματα πρωί και βράδυ. Και δεν το κρύβω ότι αυτή η καθημερινότητα αρχίζει και μου αρέσει. Είχαμε συνηθίσει μια ζωή που ήταν εξωπραγματική. Το δύσκολο στον κλάδο εί­ναι ότι ξαφνικά μείναμε άπραγοι».

Πηγή: Secret

Έξαλλη η Μαρία Σολωμού με την απαγόρευση κυκλοφορίας εν μέσω κορωνοϊού - «Ήθελα να δω το παιδί μου»

Η Μαρία Σολωμού μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, φάνηκε να είναι πραγματικά έξαλλη με την απαγόρευση της κυκλοφορίας μιας και όπως δήλωσε η ίδια, ήθελε να δει το παιδί της και τώρα δεν μπορεί να βγει από το σπίτι.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της και συγκεκριμένα ένα παράπονο που έκανε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε μέσα από μία σειρά Insta Story, η ηθοποιός ήθελε μετά από 15 μέρες καραντίνας να πάρει το παιδί της, το οποίο αυτό το 15θήμερο έμεινε με τον μπαμπά του, ωστόσο κάτι τέτοιο τώρα δεν είναι εφικτό μιας και η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί.

Έτσι μέσα από τα story της στο Instagram, η Μαρία Σολωμού με πολύ έντονο ύφος είπε:

«Περίμενα 15 μέρες να δω το παιδί μου, να το πάρω εγώ σπίτι γιατί ήταν με τον μπαμπά του και κάπως μου έχει λείψει. Και έλεγα ότι μετά από 15 μέρες θα το δω, αν χτύπα ξύλο δεν έχει αρρωστήσει κανείς. Δεν ξέρω τι να πω, έχουν σπάσει τα νεύρα μου».