Η Βάσω Λασκαράκη στις πιο τρυφερές στιγμές με την κόρη της - Φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους

Έτσι περνάνε την καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάσω Λασκαράκη στις πιο τρυφερές στιγμές με την κόρη της - Φωτογραφίες με τις δημιουργίες τους

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τρελή αδυναμία στην κόρη της και προσπαθεί να περάσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί μαζί της. Πριν λίγες ώρες μαμά και κόρη μας έδειξαν τις δημιουργίες τους και οι φωτογραφίες είναι πολύ τρυφερές.

Τώρα που βρισκόμαστε σε αυτοπεριορισμό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η ηθοποιός έχει βρει την δυνατότητα να περνάει όλη την ημέρα με την μικρή Εύα, αφού είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις που την κάνουν να βρίσκεται αρκετές ώρες εκτός του σπιτιού.

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες της καραντίνας προσπαθεί να τις περάσει τόσο με την κόρη της Εύα, όσο και με τον σύζυγο της, Λευτέρη Σουλτάτο, όσο πιο εποικοδομητικά μπορεί. Μάλιστα, σαν καθημερινή χρήστης των social media με αναρτήσεις της μα δείχνει πως περνάνε την ημέρα τους.

Πριν από λίγες ώρες, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές τρυφερές στιγμές που είχε μαζί με την κόρη της.

Μαμά και κόρη έκατσαν στο τραπέζι, πήραν τα πινέλα και ξεκίνησαν την ζωγραφική.

Βάσω Λασκαράκη κόρη

Βέβαια, τις «κόρες» της από την σειρά του ALPHA που πρωταγωνιστούσε, τις έχετε δει; Έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ και έχουν γίνει κούκλες.

Και πριν λίγες ημέρες η Βάσω Λασκάρακη πέρασε τρυφερές στιγμές με την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη, ειδικά τώρα στην καραντίνα περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της μαζί με την κόρη της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες, βγήκαν για... βουτιές στο μπαλκόνι μαζί με τις κούκλες της. Δεν σταμάτησαν το παιχνίδι.

Μαμά και κόρη βρήκαν μέχρι την βεράντα και πέρασαν λίγο χρόνο οι δυο τους παίζοντας μαζί με τις κούκλες. Μπορεί, η Βάσω Λασκαράκη να μην μπορεί να κάνει μπάνιο, λόγω εποχής και καιρού, ωστόσο έκαναν εκείνες τις βουτιές στο νερό.

Μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βάσω Λασκαρακη κόρη

Βάσω Λασκαρακη σπίτι μπαλκόνι