Στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την κόντρα με τον Αντώνη Κανάκη

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων θέλησε να πάρει θέση και να σταθεί στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, για την όλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγο καιρό με τον Αντώνη Κανάκη.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για τα όσα έχουν ειπωθεί ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τις κατηγορίες του πρώτου για αντιγραφή της εκπομπής του από τον παρουσιαστή του ANT1, τις οποίες ακολούθησε μία βροχή από σχόλια και σπόντες ανάμεσα στους δύο παλιούς φίλους.

Ο πρώην συνεργάτης του Αντώνη Κανάκη από την εκπομπή «Αμαν», Σωτήρης Καλυβάτσης, μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και άτυπα πήρε τη θέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, σχολιάζοντας πως στην τηλεόραση επί της ουσίας δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο και πως αυτές οι κόντρες θα έπρεπε να λείπουν αυτή την εποχή.

Ωστόσο στο τέλος του σχολίου του θέλησε να ξεκαθαρίσει πως το όλο ζήτημα δεν του φάνηκε και τόσο σημαντικό και γι΄αυτό το λόγο δεν ασχολήθηκε και ιδιαίτερα με τα όσα έχουν ειπωθεί, ενώ από τη μεριά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε χθες την απάντηση που περίμεναν όλοι για τα σχόλια του Αντώνη Κανάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης για την κόντρα του Αντώνη Κανάκη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Όλα αυτά τα κόνσεπτ υπάρχουν και διαφοροποιούνται κάθε φορά από αυτόν που τα παρουσιάζει. Οπότε, δεν είναι τίποτα από όλα αυτά καινούργιο, ούτε νομίζω ότι κάποιος παίρνει από κάποιον…Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι και της εποχής, έχω την αίσθηση, μου φαίνεται εντελώς άκαιρο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα. Είναι κάτι που πραγματικά ούτε με προβλημάτισε ούτε με απασχόλησε ιδιαιτέρως» ξεκαθάρισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο: