"Βόμβα" από τον Πέτρο Ίμβριο για τον χωρισμό του με τη Ναταλία Γερμανού - «Ένιωσα ότι τρελαίνομαι»

Βαριές κουβέντες από τον τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μία κανονική "βόμβα" έριξε ο Πέτρος Ίμβριος για τον χωρισμό του, τόσο με την Ναταλία Γερμανού όσο και με τη δεύτερη σύζυγό του, σχολιάζοντας πως μπορεί να μην έπεσε στα "πατώματα" για καμία από τις δύο, ωστόσο υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ότι τρελαίνεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η παρουσιάστρια παντρεύτηκαν το 1998, ωστόσο πέντε χρόνια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, με τους δυο τους ωστόσο να συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να διατηρούν άριστες σχέσεις και μία καλή φιλία.

Ο Πέτρος Ίμβριος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη, «Οδηγός καλής ζωής» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους δυο γάμους του και το πώς αυτοί έληξαν, με τον ίδιο να δηλώνει πριν κάποια χρόνια πως συνεχίζει να αγαπάει πολύ την Ναταλία Γερμανού.

Αναλυτικά όσα είπε για τους χωρισμούς του ο Πέτρος Ίμβριος

«Σαφώς και με μένουν πράγματα και στον χαρακτήρα μας και στην ψυχή μας, μαθαίνεις, προσπαθούμε να αποφύγουμε λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και σαφώς πιστεύω ότι σε έναν χωρισμό και οι δύο κάνουν λάθη. Εγώ δίνω ευκαιρίες μέσα στο πρόβλημα και προσπαθώ, δίνω πολλές ευκαιρίες. Είδα αρκετές διαφορές στο δεύτερο γάμου γιατί υπήρχαν και δύο παιδιά.

Πρώτα είναι τα παιδιά μου και μετά εγώ. Εγώ και τις δύο φορές βίωσα δύσκολα τον χωρισμό. Και τις δύο φορές ήταν πολύ δύσκολο. Το πρώτο μου διαζύγιο, παρόλο που ήταν κοινή συναινέσει, δηλαδή τα βάλαμε κάτω και τα είπαμε ότι δεν τραβάει και έχουμε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με στεναχώρησε γιατί το είχα δει πιο ρομαντικά.

Τη δεύτερη φορά υπήρξαν άλλα προβλήματα γιατί όπως είπαμε υπήρχαν τα παιδιά και έπρεπε να λύσουμε τα τεχνικά και τα λειτουργικά και δεν ήθελα ποτέ να είμαι ο πατέρας του σαββατοκύριακου. Αυτό ήταν μέσα στις συζητήσεις που κάναμε με την πρώην σύζυγό μου, ότι πρώτα βλέπουμε τα παιδιά, να είναι και η ψυχούλα τους και μετά τι θα κάνουμε εμείς.

Στα πατώματα δεν έχω πέσει ποτέ, αλλά έχω ζήσει στιγμές περίεργες, δηλαδή να νιώθω ότι τρελαίνομαι γιατί τα είχα βάλει όλα σε ένα δρόμο και μετά κάτι μου τα χάλασε αυτά», είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Ίμβριος.

Πέτρος Ίμβριος Ναταλία Γερμανού χωρισμός