Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

"Όνειρο" ο χώρος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει την κουζίνα του σπιτιού της - Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από μία νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της και να μας δείξει την πανέμορφη κουζίνα του σπιτιού της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μένει σχεδόν όλη μέρα στο σπίτι και έτσι έχει βρει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον παραπάνω ελεύθερο χρόνο που έχει προκειμένου να περνάει όσο περισσότερη ώρα γίνεται με τα παιδάκια της.

Για το λόγο αυτό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιλέγει να βρίσκει καθημερινά νέες δραστηριότητες για να κάνει μαζί με τις κόρες της και τον γιο της, ο οποίος μάλιστα της κάνει και παρέα στην γυμναστική.

Η μαγειρική αποτελεί μία από τις αγαπημένες ασχολίες της οικογένειας, με την μαμά να ψήνει μαζί με τους μικρούς βοηθούς της τα πιο λαχταριστά κουλουράκια. Η παρουσιάστρια, που έχει έναν πολύ δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί αυτές τις πολύ όμορφες στιγμές που περνάει με τα παιδιά της και έτσι ανέβασε μερικές φωτογραφίες.

Μέσα από αυτές είδαμε και λίγο από την κουζίνα της και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι είναι πραγματικό όνειρο.

Το μήνυμα που έστειλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη σημερινή μαγειρική

Καλημέρα! Σήμερα το μενού έχει σπιτικά, μυρωδάτα κουλουράκια από τους ειδικούς του ψησίματος. Εμάς! (αποκτήσαμε το τίτλο εν μέσω καραντίνας) Αλήθεια ξέρετε με τι ταιριάζουν τέλεια τα κουλουράκια, ε; Με γάλα φυσικά! Εμείς πάντως την κάθε μας μπουκιά τη βουτάμε στο ποτήρι μέχρι και την τελευταία...γουλιά» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τα παιδιά της: