MasterChef: Επικό σχόλιο για τον Σωτήρη Κοντιζά - «Το φαγητό στο εστιατόριο σας είναι ανάλατο»

«Κάγκελο» ο σεφ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Επικό σχόλιο για τον Σωτήρη Κοντιζά - «Το φαγητό στο εστιατόριο σας είναι ανάλατο»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είχαμε το αγαπημένο MasterClass, στο οποίο μάλιστα ακούστηκε ένα πραγματικά επικό σχόλιο για τον Σωτήρη Κοντιζά, με έναν από τους παίκτες να σχολιάζει πως έχει φάει στο εστιατόριό του και πως το φαγητό του ήταν ανάλατο.

Η Κυριακή αποτελεί την πιο χαλαρή μέρα για τους διαγωνιζόμενους, μιας και έχουν την ευκαιρία να κάτσουν κοντά στους μέντορές τους και να παρακολουθήσουν τις μοναδικές τους μαγειρικές ικανότητες, ενώ παράλληλα παίρνουν ιδέες για πιάτα που θα μπορούσαν να φτιάξουν και οι ίδιοι στη συνέχεια του MasterChef.

Σήμερα λοιπόν, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δεξί χέρι του Σωτήρη Κοντιζά, τον οποίο έχει δίπλα του στο εστιατόριό του, «Nolan», όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους αποφάσισε να αφήσει άφωνο τόσο τον κριτή όσο και τον καλεσμένο σεφ.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρής, γύρισε να πει στον Σωτήρη Κοντιζά πως το 2018 έτυχε να φάει στο εστιατόριό του και το σχόλιο που έχει να κάνει είναι πως το φαγητό ήταν ανάλατο, δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

Τι άλλο είδαμε στο MasterClass

Σε κλίμα χαράς ξεκινάει το μάθημα με τον Πάνο Ιωαννίδη και βοηθό του την Κατερίνα, να φτιάχνουν, τι άλλο φυσικά; φρέσκια πάστα!

Τα μυστικά του “βασιλιά της πάστας” παρέα με την “πριγκίπισσα της πάστας” του διαγωνισμού, την Κατερίνα, περνάνε σε μια ονειρική συνταγή, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως η νοστιμιά κρύβεται στην απλότητα, ενώ έγινε και μία "τρελή" αποκάλυψη για την συμπεριφορά της Κατερίνας μόλις χθες.

Στο τέλος του μαθήματος δε μένει ούτε ψίχουλο!