Νίκος Χατζηνικολάου: Πάτησε 6 και "έσπασε" την καραντίνα - Η ανάρτηση με την κορούλα του

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χατζηνικολάου: Πάτησε 6 και

Το 6 πάτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου που "έσπασε" για λίγο την καραντίνα και έκανε μια βόλτα με την κορούλα του Εύα. Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο δημοσιογράφος.

Μετακίνηση 6 για τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, που πήρε την κορούλα του και έκαναν μια βόλτα. Που πήγε μαζί με την μικρή Εύα; Το νούμερο 6 λοιπόν πάτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που αυτό το διάστημα έχει περισσότερο χρόνο να περάσει με την οικογένειά του.

Ο ίδιος άλλωστε έχει 4 παιδιά τα οποία λατρεύει. Έτσι τώρα αποφάσισε να κάνει μαι βόλτα με την μικρή της οικογένειας, αλλά φυσικά και τον σκύλο τους, τον Snow. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 έκανε μάλιστα και σχετική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας ένα γλυκό στιγμιότυπο με την βόλτα που έκαναν.

Οι δυο τους έβγαλαν λοιπόν έξω τον σκύλο και με την ευκαιρία πήραν και λίγο ήλιο, αφού η χθεσινή ημέρα ήταν ιδανική για έναν μικρό περίπατο. Μάλιστα ο δημοσιογράφος, αστειεύτηκε στην ανάρτησή του γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε: "Κωδικός 6! Εύα και Snow,όμως,δεν τηρούν τις... αποστάσεις μεταξύ τους!". Δείτε ωστόσο εδώ και την γλυκιά ανάρτηση που είχε κάνει με τον γιο του. Πώς τα περνούν στο σπίτι τους;

κόρη Νίκου Χατζηνικολάου με σκύλο

Η ανακοίνωση που είχε "σκάσει" για τον Νίκο Χατζηνικολάου, που "έσπασε" την καραντίνα με την κορούλα του

Μόλις το βράδυ της Παρασκευής έσκασε η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, το Ενώπιος Ενωπίω. Τι θα συμβεί την Δευτέρα;

Ενώπιος Ενωπίω: Τη Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο «Ενώπιος Ενωπίω» τη Μαρία Κίτσου. Η ζωή και η διαδρομή της, από το θέατρο μέχρι τις «Άγριες Μέλισσες».

Τα γυρίσματα στο Διαφάνι, τα παρασκήνια και όλα όσα δεν γνωρίζαμε για την ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1. Μείνετε συντονισμένοι! #EnwpiosEnwpiw