"Έσκασε" ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Πανικός στην ομαδική δοκιμασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Πριν από λίγο "έσκασε" μία νέα ανακοίνωση του STAR, η οποία αφορά το MasterChef και συγκεκριμένα, το σημερινό επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε μία ομαδική δοκιμασία για γερά νεύρα, μιας και για ακόμα μία φορά τα "μαχαίρια" βγαίνουν.

Μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που θα πρέπει να ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξωτερική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Καλεσμένοι σε αυτό το… ευρωπαϊκό επεισόδιο του MasterChef η Δανή Πολτικός Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός δε λείπει κι από αυτήν τη δοκιμασία με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα. Στο σπίτι ο Διονύσης γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας, ενώ η Μαρία θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια.

Δείτε το τρέιλερ:

Χαμός έγινε και στο χθεσινό επεισόδιο MasterChef, με μία ατάκα για τον Σωτήρη Κοντιζά

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είχαμε το αγαπημένο MasterClass, στο οποίο μάλιστα ακούστηκε ένα πραγματικά επικό σχόλιο για τον Σωτήρη Κοντιζά, με έναν από τους παίκτες να σχολιάζει πως έχει φάει στο εστιατόριό του και πως το φαγητό του ήταν ανάλατο.

Η Κυριακή αποτελεί την πιο χαλαρή μέρα για τους διαγωνιζόμενους, μιας και έχουν την ευκαιρία να κάτσουν κοντά στους μέντορές τους και να παρακολουθήσουν τις μοναδικές τους μαγειρικές ικανότητες, ενώ παράλληλα παίρνουν ιδέες για πιάτα που θα μπορούσαν να φτιάξουν και οι ίδιοι στη συνέχεια του MasterChef.

Σήμερα λοιπόν, οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το δεξί χέρι του Σωτήρη Κοντιζά, τον οποίο έχει δίπλα του στο εστιατόριό του, «Nolan», όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους αποφάσισε να αφήσει άφωνο τόσο τον κριτή όσο και τον καλεσμένο σεφ.

Συγκεκριμένα, ο Σταυρής, γύρισε να πει στον Σωτήρη Κοντιζά πως το 2018 έτυχε να φάει στο εστιατόριό του και το σχόλιο που έχει να κάνει είναι πως το φαγητό ήταν ανάλατο, δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.