Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη

Χώρισε μετά από 3 χρόνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τίτλοι τέλους για τη σχέση του Πέτρου Ιακωβίδη

Τα δυσάρεστα νέα φαίνεται πως είναι εδώ για τον Πέτρο Ιακωβίδη μιας και έγινε γνωστό πως έπεσαν πλέον τίτλοι τέλους στη σχέση του με την Μαριτίνα Ανδριώτη, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», ο Πέτρος Ιακωβίδης δεν είναι πλέον ζευγάρι με τη γνωστή influecer.

Η Νάνσυ Παραδεισανού μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ μέσα από την στήλη της στην εκπομπή «Πρωινό» και έκανε γνωστό πως η απόσταση ήταν αυτή που έφερε τη ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, το οποίο μετρούσε συνολικά τρία χρόνια σχέσης.

Η πρώην σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη ενώ ο τραγουδιστής ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα, ωστόσο εσείς ξέρατε για ποια έγραψε το γνωστό τραγούδι του «Κοριτσάκι μου»;

Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα, ούτε το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι ούτε ότι έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του ANT1

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Πέτρου Ιακωβίδη

Η Μαριτίνα Ανδριώτη είναι μία από τις αυτοδημιούργητες περσόνες στο Instagram. Έχει ξεπεράσει τους 100.000 ακόλουθους. Είναι φοιτήτρια αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, fashion blogger και influencer, με πολύ μεγάλη δυναμική. Το προφίλ της στο Instagram είναι πάρα πολύ ενεργό. Κάνει καθημερινές αναρτήσεις, οι περισσότερες γύρω από το χώρο της μόδας.

Οι φίλοι του ζευγαριού, έκαναν λόγο για έναν φλογερό έρωτα, ο οποίος ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει για πάνω από 3 χρόνια, ενώ η πανέμορφη Θεσσαλονικιά είχε καταφέρει να "σαγηνεύσει" τον γνωστό τραγουδιστή, τόσο με την ομορφιά της όσο και με το ταπεραμέντο της.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: