MasterChef: Έβγαλε τα μαχαίρια η Άλκηστης Αλεξάκη - "Η Μαρία, όταν κάποιος κοιτούσε τον Μπέλλο..."

Δεν θα πιστέψετε τι αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Έβγαλε τα μαχαίρια η Άλκηστης Αλεξάκη -

O χαμός συνεχίζεται και εκτός MasterChef, καθώς έβγαλε τα μαχαίρια η Άλκηστης Αλεξάκη εναντίον της Μαρίας όπου και ανέφερε, "Η Μαρία, όταν κάποιος κοιτούσε τον Μπέλλο τον έβαζε στη μαύρη λίστα".

Καλεσμένη στο Happy Day μέσω skype ήταν τρεις παλιοί διαγωνιζόμενοι του ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα αυτοί που μίλησαν για τα παρασκήνια του σόου, ήταν η Ασημίνα Ουστάλλι, η Άλκηστης Αλεξάκη και ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Η Άλκηστις μάλιστα αναφέρθηκε στην Μαρία Μπέη, για την οποία και αποκάλυψε πως δεν άφηνε κανέναν να έχει επαφή με τον Δημήτρη Μπέλλο και πως τον έβαζε στην μαύρη λίστα.

Όλα όσα ανέφερε η Άλκηστης Αλεξάκη για την Μαρία Μπέη

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Όταν είχαμε πάει στο επεισόδιο που μαγείρευαν στις καντίνες, όποιος κοιτούσε τον Μπέλλο και του έπιανε κουβέντα, η Μαρία τον έβαζε στη μαύρη λίστα. Έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει, αλλά καλό θα είναι να αφήνουμε τα προσωπικά και να πιάνουμε τη μαγειρική. Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι μαγειρικής», ενώ ο Τζώρτζης συμπλήρωσε, «Η Μαρία μπήκε με το σκεπτικό μάλλον να παντρευτεί και όχι να πάρει τον τίτλο». Δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε και ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

"Έσκασε" ανακοίνωση του STAR για το MasterChef

Μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που θα πρέπει να ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξωτερική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Καλεσμένοι σε αυτό το… ευρωπαϊκό επεισόδιο του MasterChef η Δανή Πολτικός Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός δε λείπει κι από αυτήν τη δοκιμασία με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα. Στο σπίτι ο Διονύσης γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας, ενώ η Μαρία θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια. Δείτε το τρέιλερ: