Νίκη Κεραμέως: Φόρεσε το κράνος της και βγήκε βόλτα με τον γιο της

Η φωτογραφία που ανέβασε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκη Κεραμέως: Φόρεσε το κράνος της και βγήκε βόλτα με τον γιο της

Μια φωτογραφία ανέβασε η Νίκη Κεραμώς που έβαλε το κράνος της, έβαλε και στον γιο της το δικό του και έκαναν μια βόλτα με τα ποδήλατά τους. Δείτε την ανάρτηση που έκανε η υπουργός Παιδείας. Τι έγραψε;

Βόλτα με τον μεγάλο της γιο βγήκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, που έκανε και σχετική ανάρτηση στην σελίδα της στο Instagram. Η υπουργός ήταν άριστα εξοπλισμένη, αφού τόσο αυτή όσο και ο Λουκάς (σ.σ. είναι το όνομα του γιου της) φορούσαν τα προστατευτικά τους κράνη.

Μετακίνηση 6 λοιπόν για την υπουργό της ΝΔ, με την ίδια να μας λέει φυσικά ότι πάτησε τον ειδικό κωδικό για να μπορέσει να κάνει την βόλτα της μαζί με το γιο της. Να σας πούμε ότι η Κεραμέως έχει άλλο έναν μικρότερο γιο τον Κωνσταντίνο. Μπορείτε να δείτε εδώ και την γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε μαζί τους για το Πάσχα.

Τώρα η υπουργός λοιπόν, που δε συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις με την οικογένειά της στα social media, μας έδειξε ένα μικρό στιγμιότυπο από την βόλτα που έκανε. "#μετακινηση6: Αθλητικές οικογενειακές δραστηριότητες!" έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας που ακολουθεί.

Τι δήλωση είχε κάνει για τα σχολεία η Νίκη Κεραμέως που βγήκε βόλτα με το γιο της φορώντας τα κράνη τους;

Μιλώντας στην τηλεόραση η κ. Κεραμέως σημείωσε ότι η παράταση της σχολικής χρονιάς είναι αυτή τη στιγμή το επικρατέστερο σενάρια διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι δεν θα φτάσει πέραν του τέλους Ιουνίου. Επιπλέον, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι πιθανότατα θα υπάρξει έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς νωρίτερα αλλά όχι για όλες τις βαθμίδες.

Η κ. Κεραμέως, πάντως, διευκρίνισε ότι όλες οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν μετά το διάγγελμα του Πρωθυπουργού με το οποίο θα ανακοινωθεί το γενικότερο πλαίσιο άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Αναφορικά με το αν και πώς θα διεξαχθούν προαγωγικές εξετάσεις, η Νίκη Κεραμέως τόνισε ακόμα δεν έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις και υπογράμμισε ότι από το Ινστιτούτο Παιδείας έχει ζητηθεί να δοθούν κατευθύνσεις για την «απολύτως αναγκαία ύλη που πρέπει να διδαχθούν οι μαθητές για να προαχθούν στην επόμενη τάξη».

Πηγή: iefimerida.gr