Η Ελένη Μενεγάκη εμφάνισε πρόβλημα υγείας στην καραντίνα

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Μενεγάκη εμφάνισε πρόβλημα υγείας στην καραντίνα

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, δε δίστασε να αποκαλύψει, πως όσο καιρό βρίσκεται στην καραντίνα, έχει εμφανίσει ένα πρόβλημα υγείας που δεν είχε πιο πριν και δεν έχει ακριβώς κάποιον τρόπο για να το εξηγήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άριστες σχέσεις με τους τηλεθεατές της και έτσι καθημερινά τους ενημερώνει για σκηνικά που βλέπει να συμβαίνουν στην καθημερινότητά της.

Ειδικά τώρα που βιώνουμε αυτές τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού και της καραντίνας, η Ελένη Μενεγάκη περιγράφει διαρκώς σκηνικά μέσα από το σπίτι της με την οικογένειά της.

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν τα σκηνικά ήταν και η εμφάνισή ενός προβλήματος που δεν είχε πριν ξεκινήσει η ζωή στην καραντίνα.

Η παρουσιάστρια άρχισε να πιάνει τον σβέρκο της και είπε πόσο πονά… όχι μόνο ο σβέρκος της αλλά όλα της τα κόκκαλα από την ακινησία μιας και δεν είναι άνθρωπος που της αρέσει η γυμναστική. Πιανόταν από εδώ, πιανόταν από εκεί… και τόνισε ότι την πονάνε όλα της τα κόκκαλα και είπε: «Μάλλον από την ξάπλα και την ακινησία».

Ελένη Μενεγάκη αυχενικό πρόβλημα

Σε προηγούμενη εκπομπή της μίλησε για ένα ακόμα πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Παγκόσμια ημέρα βιβλίου ήταν και η Ελένη Μενεγάκη με τους συνεργάτες της δεν γινόταν να μην αναφερθούν σε αυτό το γεγονός.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια ρώτησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο ποιο είναι το βιβλίο που δεν αποχωρίζεται ποτέ, λέγοντας τον “βιβλιοφάγο.

Ελένη Μενεγάκη υγεία πρόβλημα

«Ήμουν δεν είμαι πια, δε διαβάζω τόσο πολύ. Λόγω όρασης», είπε με χιούμορ ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Με την Ελένη Μενεγάκη να συμπληρώνει: «Και εμένα με παιδεύει πια αυτό, αυτή η πρεσβυωπία με έχει τσακίσει».

Να πούμε βέβαια ότι έχουμε μια αποχώρηση βόμβα από το κανάλι. Κλείνει η πόρτα μετά την Μενεγάκη!