Αδιανόητο! Η Ελένη ξέχασε τον κορωνοϊό και δεν φαντάζεστε τι ζήτησε on air

Απίστευτη ατάκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Η Ελένη ξέχασε τον κορωνοϊό και δεν φαντάζεστε τι ζήτησε on air

Αδιανόητο! Η Ελένη ξέχασε τον κορωνοϊό και δεν φαντάζεστε τι ζήτησε on air. Η παρουσιάστρια είχε μια ζωντανή σύνδεση και ξεχάστηκε για λίγο, με αποτέλεσμα να θέλει κάτι το οποίο δεν ήταν εφικτό να συμβεί εκείνη την στιγμή.

Η Ελένη Μενεγάκη συνδέθηκε με το υπέροχο και γραφικό νησί Σύμη. Η καλεσμένη της, η Σεβαστή Θεολόγου ήταν στο λιμάνι του νησιού και μιλούσε μέσω skype και πίσω της βλέπαμε το μοναδικό τοπίο.

Η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε με το τοπίο που έβλεπε και άρχισε να λέει «αν μπορεί ο οπερατέρ να γυρίσει την κάμερα να δούμε την ομορφιά του νησιού». Φυσικά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κατάλαβε τι είπε και άρχισε να γελά και να λέει:

«Τι λέω; Αφού οπερατέρ δεν έχουμε…» και είπε στην καλεσμένη της να πει στον άνθρωπο που την τραβά να δείξει γύρω γύρω το νησί.

Ειδικά τώρα που βιώνουμε αυτές τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού και της καραντίνας, η Ελένη Μενεγάκη περιγράφει διαρκώς σκηνικά μέσα από το σπίτι της με την οικογένειά της.

Ωστόσο λίγη η ώρα πιο πριν η Ελένη αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που εμφάνισε στην καραντίνα

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, δε δίστασε να αποκαλύψει, πως όσο καιρό βρίσκεται στην καραντίνα, έχει εμφανίσει ένα πρόβλημα υγείας που δεν είχε πιο πριν και δεν έχει ακριβώς κάποιον τρόπο για να το εξηγήσει.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, άριστες σχέσεις με τους τηλεθεατές της και έτσι καθημερινά τους ενημερώνει για σκηνικά που βλέπει να συμβαίνουν στην καθημερινότητά της.

Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν τα σκηνικά ήταν και η εμφάνισή ενός προβλήματος που δεν είχε πριν ξεκινήσει η ζωή στην καραντίνα.

Η παρουσιάστρια άρχισε να πιάνει τον σβέρκο της και είπε πόσο πονά… όχι μόνο ο σβέρκος της αλλά όλα της τα κόκκαλα από την ακινησία μιας και δεν είναι άνθρωπος που της αρέσει η γυμναστική. Πιανόταν από εδώ, πιανόταν από εκεί… και τόνισε ότι την πονάνε όλα της τα κόκκαλα και είπε: «Μάλλον από την ξάπλα και την ακινησία».

Ελένη Μενεγάκη αυχενικό πρόβλημα