Άλκηστις Πρωτοψάλτη: "3,5 ώρες συναυλίας και λέει γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου"

Τι είπε για την συναυλία που έφερε σάλο;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άλκηστις Πρωτοψάλτη:

Για την συναυλία στο φορτηγό μίλησε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο τι έγινε και πέρασαν από το Μέγαρο Μαξίμου. Ποια αυτά που είπε ο κορυφαία καλλιτέχνης για το σκηνικό που έφερε σάλο;

Ειδικότερα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για τα όσα έγιναν με την ίδια να εξηγεί μερικά πράγματα. "Θέλω να ξεκαθαρίσω όταν κατεβήκαμε και περάσαμε την Ηρώδου Αττικού δεν ήταν προγραμματισμένο. Η διαδρομή ήταν προκαθορισμένη, δεν την ήξερε κανείς σχεδόν, εγώ την έμαθα τελευταία στιγμή, γιατί δεν έπρεπε να τη δημοσιοποιήσουμε, γιατί δεν έπρεπε να μαζευτεί κόσμος" είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο κανάλι και πρόσθεσε ακόμα ότι:

"Το φορτηγό με την καρότσα κι εμάς επάνω είχε συγκεκριμένη ταχύτητα, δεν σταματούσε πουθενά πέρα από κάποια φανάρια. Όταν ήμασταν στην περιοχή του Κολωνακίου πήρε ο πρωθυπουργός τον δήμαρχο και τον ρώτησε πώς πάει, πώς είμαστε".

"Είχαν περάσει ήδη 3,5 ώρες συναυλία. Λέει "γιατί δεν περνάτε από το Μαξίμου να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω κι εγώ" οπότε έκανε αλλαγή πορείας το φορτηγό, περάσαμε από το Μαξίμου. Αισθάνθηκα πιεσμένη όταν είδα τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους μαζεμένους σχεδόν γύρω από τον πρωθυπουργό αλλά και η θέση μου από εκεί πάνω από το φορτηγό δεν θα ήταν δυνατό ποτέ να βάλω σε τάξη εκείνη την ώρα και να πω: "Πάρτε τα απαιτούμενα μέτρα που ορίζει ο νόμος".

Καθίσαμε σχεδόν τρία λεπτά και φύγαμε και πήγαμε στα νοσοκομεία... Με προβλημάτισε κι εμένα ότι όλοι αυτοί που ήρθαν γύρω στον πρωθυπουργό δεν κράτησαν τις αποστάσεις και τα μέτρα ασφαλείας" είπε ακόμα. Δείτε και το χαρακτηριστικό βίντεο που ακολουθεί. Να πούμε ότι το περιστατικό σχολίασε και ο Νίκος Μουτσινάς που πέταξε μια επική ατάκα.

Στήριξε την Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την συναυλία, ο Στέλιος Πέτσας

Μια «ανάσα» ξεγνοιασιάς προσφέρει στους κατοίκους της Αθήνας η Αλκηστις Πρωτοψάλτη, η οποία πραγματοποιεί συναυλία… εν κινήσει σε γειτονιές της πρωτεύουσας, τραγουδώντας πάνω σε ένα φορτηγό.

Ωστόσο δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά, τη στάση που έκανε το φορτηγό έξω από το Μεγάρο Μαξίμου, ανάμεσα τους και ο Σταμάτης Κραουνάκη. Στη σημερινή του ενημέρωση, ο Στέλιος Πέτσας θέλησε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για την συγκεκριμένη συναυλία αλλά και για τις αποστάσεις που έχουν τηρηθεί.

«Η διαδρομή που ακολούθησε η κυρία Πρωτοψάλτη μέσα στους δρόμους της Αθήνας ήθελε να στείλει ένα μήνυμα που κάποιος θα μπορούσε να το ερμηνεύσει με φαντασία ως αυτοπεποίθηση – ότι βγαίνουμε από την κρίση σε καλύτερη θέση από πολλούς άλλους – (κάποιος) θα μπορούσε να το ερμηνεύσει και με μια μιζέρια», δήλωσε. Όσον αφορά ειδικότερα τη στάση που έγινε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου με τον κ. Μητσοτάκη να βγαίνει και να παρακολουθεί, ο Στέλιος Πέτσας σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός ήταν μόνο με τους συνεργάτες του.

«Με τη στάση που έκανε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, έχουμε να πούμε ότι ήταν μόνο ο πρωθυπουργός με συνεργάτες του». «Ο υπόλοιπος κόσμος που μαζεύτηκε, μαζεύτηκε λόγω του ακούσματος της συναυλίας. Αλλά αυτό είχε να κάνει με ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και δεν έχει να κάνει με δυνατότητες από τον πρωθυπουργό», παρατήρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφορικά τέλος με τον συνωστισμό από φωτορεπόρτερ που παρατηρήθηκε, ο κ. Πέτσας σχολίασε ότι «δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με την κυβέρνηση».

TAGS