Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Παίζει στην αγαπημένη ξένη σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δεν θα πιστεύετε ποια είναι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Παίζει στην αγαπημένη ξένη σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη

Κι όμως μείναμε όταν συνειδητοποιήσαμε ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου παίζει σε μια πασίγνωστη ξένη σειρά, η οποία είναι και η αγαπημένη του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα πάθετε πλάκα όταν μάθετε ποια είναι.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο πρωθυπουργός πριν λίγο καιρό είχε δώσει μια συνέντευξη στην εφημερίδα τα ΝΕΑ στην οποία είχε μιλήσει σε πιο προσωπικό ύφος, αποκαλύπτοντας μάλιστα και ποια είναι η σειρά που βλέπει στο Nteflix.

H ηθοποιός από την μεριά της, που κυνηγά τώρα τα όνειρά της στην Αμερική έκανε μια ανάρτηση για την συμμετοχή της στην συγκεκριμένη σειρά, που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Η ίδια στο ποστ της έστειλε ένα ευχαριστώ σε όλο το καστ και εμείς δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε ότι είναι η ίδια σειρά που βλέπει και ο πρωθυπουργός, Ο λόγος για το Homeland, που πλέον βρίσκεται στην τελευταία του σεζόν.

."Το φινάλε του Homeland με άφησε τελικά άφωνη. Πέρα από τα αστεία, ήταν μεγάλος ο ενθουσιασμός μου που συμμετείχα στο τέλος αυτής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που παρακολουθώ από το 2011. Και ήταν εκπληκτικό που συνάντησα τόσο ξεχωριστούς ανθρώπους, όπως η πρωταγωνίστρια Claire Danes, ο Costa Ronin, η Lesli Linka και ο Alex Gansa. Ευχαριστώ όλους τους τηλεθεατές που με υποδέχτηκαν στην οικογένεια της σειράς" έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη ηθοποιός στην ανάρτηση που έκανε.

Λίγα λόγια για την ξένη σειρά Homeland στην οποία παίζει η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και την οποία βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το Homeland είναι αμερικανική κατασκοπική τηλεοπτική σειρά θρίλερ, που δημιουργήθηκε από τους Χάουαρντ Γκόρντον και Άλεξ Γκάνζα και βασίζεται στην ισραηλινή σειρά Prisoners of War, η οποία δημιουργήθηκε από τον Γκίντεον Ραφ.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Κλερ Ντέινς ως Κάρι Μάθισον, μία αξιωματικός της CIA με διπολική διαταραχή, και Ντέμιαν Λιούις ως Νίκολας Μπρόντι, ένας Αμερικανός σκοπευτής του Σώματος Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

Η σειρά προβάλλεται στις ΗΠΑ από το Showtime και η παραγωγή είναι του Fox 21 Television Studios (πρώην Fox 21). Η πρεμιέρα έγινε στις 2 Οκτωβρίου 2011.Η έβδομη σεζόν έληξε στις 29 Απριλίου 2018 και η σειρά ανανεώθηκε για μία όγδοη και τελευταία σεζόν,η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου του 2020.