Γιώργος Χρανιώτης: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε στην σύζυγο του το πιο νόστιμο σουβλάκι

Έδωσε και την συνταγή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Χρανιώτης: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε στην σύζυγο του το πιο νόστιμο σουβλάκι

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε στην σύζυγο του το πιο νόστιμο σουβλάκι. Ο ίδιος δημοσίευσε στον λογαριασμό του, την δημιουργία του και μάλιστα μας είπε και τι είναι αυτό που έβαλε μέσα.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και οι δυο τους φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Ο ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα μένει στο σπίτι του και φροντίζει την αγαπημένη του στην οποία από ότι φαίνεται δε χαλάει χατίρι.

Μάλιστα μπήκε στη κουζίνα και της έφτιαξε το πιο νόστιμο σουβλάκι. Για το οποίο μάλιστα έδωσε και την συνταγή του το πως το έκανε.

Ο ίδιος έβαλε μέσα φυτικό μπιφτέκι και επέλεξε πίτα ζέας αντί της κανονικής και πρόσθεσε ντομάτα, κρεμμύδι, πάπρικα και αλάτι.

Δείτε την ανάρτηση του:

Γεωργία Αβασκαντήρα Γιώργος Χρανιώτης σουβλάκι

Η Γεωργία Αβασκαντήρα έκανε με τη σειρά της μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση μιας και εξέφρασε τους προβληματισμούς της για την εγκυμοσύνη της.

Πριν λίγες ημέρες στο σπίτι τους είχαν διπλές χαρές

Ο Γιώργος Χρανιώτης σήμερα έχει διπλές χαρές στο σπίτι του, μιας και τόσο εκείνος όσο και η εγκυμονούσα σύζυγος του, έχουν την γιορτή τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, με τον γνωστό ηθοποιό να στέλνει ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι έτοιμο να φέρει σε λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και οι δυο τους φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Σήμερα, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα, γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή και επί τη ευκαιρία, θέλησαν να στείλουν μέσα από τον λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook, ένα πολύ όμορφο μήνυμα προς όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους, το οποίο φυσικά αφορά και την κατάσταση την οποία βιώνουμε.

«Γιορτάζουμε το ότι είμαστε υγιείς, ζωντανοί, ελεύθεροι (μμμ!!!), γιορτάζουμε γιατί αγαπάμε και αγαπιόμαστε, γιορτάζουμε γιατί κάποια στιγμή θα ξαναγκαλιαστούμε και θα ξανά χορέψουμε, γιορτάζουμε γιατί πιστεύουμε όχι ότι θα επιστρέψουμε στις παλιές μας συνήθειες ,αλλά γιατί ο καινούριος κόσμος που έρχεται, μετά από αυτές τις περίεργες μέρες θα ναι πιο φιλοσοφημένος και ανθρώπινος, γιορτάζουμε γιατί ξορκίζουμε με την γιορτή τους φόβους μας και τις μικρότητες μας, γιορτάζουμε γιατί αγαπάμε να αγαπιόμαστε, γιορτάζουμε γιατί μας λένε Γιώργο και Γεωργία, γιορτάζουμε γιατί αν δεν γιορτάσουμε θα είμαστε αναιδείς προς τον Θεό και τον πλανήτη μας, για όλα αυτά που μας έχει προσφέρει και τέλος γιορτάζουμε ,γιατί μπορούμε να γιορτάσουμε την ζωή και τις υπέροχες και αναπάντεχες δυσκολίες αυτής .Γιορτάζουμε εμείς, γιορτάστε και εσείς!!!!» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε.