Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef: «Δεν την θέλω, με εκνευρίζει»

Για ποιον "χτυπάει" η καμπάνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef: «Δεν την θέλω, με εκνευρίζει»

Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef, λέγοντας πως «δεν την θέλει, την εκνευρίζει». Για ποια συμπαίκτρια "χτυπούσε" η καμπάνα; Η ίδια ξέσπασε για ακόμη μια φορά μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο διαχωρισμός των ομάδων δεν ήταν στο χέρι των παικτών αλλά της τύχης αφού η παίκτες διάλεγαν τυχαία μέσα από ένα κουτί σε ποια ομάδα θα πάνε.

Με αυτό τον τρόπο η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν στην ίδια ομάδα ωστόσο η μια δεν θέλει καθόλου την άλλη. Η Μαρία δεν έκρυψε την ενόχληση της που η Μαριάννα επέστρεψε στο παιχνίδι για δεύτερη φορά την προηγούμενη εβδομάδα μετά την αποχώρησή της, δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

«Δεν τη θέλω. Είναι απλό, δεν υπάρχει γιατί. Δεν τη θέλω. Θέλω να τη βγάλω έξω από το παιχνίδι. Ήρθε και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αναστατώνει όλο το σπίτι. Να λέει, να μιλάει. Να λέει τι έχει δει έξω, τι πιστεύει για μένα και τον Μπέλλο, τι πιστεύει για τον καθένα, τι ακούγεται έξω. Δεν τη θέλω, είναι απλό. Με εκνευρίζει» είπε η Μαρία.

Πριν το ξέσπασμα της Μαρίας οι κριτές έκαναν μια ανακοίνωση

Τέλος οι ψηφοφορίες στις ομαδικές! Τι άλλαξε σήμερα στο MasterChef; Οι κριτές στην έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας, έκαναν γνωστό πως υπάρχει μια μικρή αλλαγή και πλέον οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν εκείνοι.

Μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που θα πρέπει να ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξωτερική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Καλεσμένοι σε αυτό το… ευρωπαϊκό επεισόδιο του MasterChef η Δανή Πολτικός Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Τα υλικά αυτά, θα κληθούν να τα συνδυάσουν οι ομάδες που θα σχηματιστούν -όχι με τον γνωστό τρόπο που συνηθίζεται στις εξωτερικές δοκιμασίες- δημιουργώντας πιάτα υψηλού επιπέδου.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός δε λείπει κι από αυτήν τη δοκιμασία με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα. Στο σπίτι ο Διονύσης γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας, ενώ η Μαρία θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια.

Η ανακοίνωση των κριτών για την αλλαγή

Οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν, η μέρα της ομαδικής δοκιμασίες έφτασε αλλά όλα έχουν πλέον αλλάξει!. Οι κριτές ανακοίνωσαν τη μεγάλη αλλαγή σχετικά με την ψηφοφορία και οι παίκτες δεν το πίστευαν!

Οι κριτές λοιπόν ανακοίνωσαν στους παίκτες, πως πλέον δεν θα υπάρχει ψηφοφορία στην ομαδική και έτσι έφεραν τα πάνω κάτω.

Δείτε το βίντεο: