Η φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη που δεν έχουμε ξαναδεί - Μέσα από το μαιευτήριο με τον γιο του

Το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη που δεν έχουμε ξαναδεί - Μέσα από το μαιευτήριο με τον γιο του

Η φωτογραφία από το παρελθόν του Γιώργου Τσαλίκη που δεν έχουμε ξαναδεί. Μέσα από το μαιευτήριο με τον γιο του αγκαλιά, την οποία συνόδευε ένα τρυφερό μήνυμα από την σύζυγο του για εκείνες τις σημαντικές στιγμές.

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι γνωστό ότι σπούδασε ιατρική και ήταν μάλιστα συμφοιτητής με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου.

Ο ίδιος αποφάσισε τελικά να μην ασχοληθεί με την ιατρική αλλά με το τραγούδι και τον τελευταίο καιρό με έναν διαφορετικό ρόλο αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά η σύζυγός του εξασκεί το επάγγελμα της ιατρικής.

«Κάθε ζεμπέκικο που μάθαινα, με έκανε να ξεχνάω και από ένα κεφάλαιο ιατρικής» έχει δηλώσει χιουμοριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Ανήμερά της γιορτής του, η Δώρα Δημητροπούλου δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν στην οποία βλέπουμε τον Γιώργο Τσαλίκη, όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί, αφού είναι με την ιατρική ποδιά. Όχι όμως από την περίοδο που ήταν φοιτητής αλλά στο μαιευτήριο λίγα λεπτά μετά τη γέννησή του γιου τους Χάρη.

"Έτσι σε γνώρισα, με μια κιθάρα και την ιατρική ποδιά του φοιτητή ιατρικής ...Η κιθάρα έχει παραμείνει στα χέρια σου, η ιατρική ποδιά μόνο όταν ήσουνα στις γεννήσεις από τα παιδάκια μας. Εδώ με το Χαρούλη αγκαλιά ...Χρόνια πολλά αγάπη μου" έγραψε η Δώρα Δημητροπούλου.

Δείτε ωστόσο και μια απίστευτη ανάρτηση που είχε κάνει ο τραγουδιστής, με την Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε την ανάρτηση:

Πριν λίγες μέρες η σύζυγος του είχε ετοιμάσει και ένα πολύ νόστιμο τραπέζι

Μια φωτογραφία με τα όσα ετοίμασε για το πασχαλινό τραπέζι η γυναίκα του Δώρα, ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης και μας έτρεξαν τα σάλια.

Απ'όλα τα καλά είχε φέτος το πασχαλινό τραπέζι του Γιώργου Τσαλίκη. Η γυναίκα του φαίνεται ότι είναι χρυσοχέρα, αφού ο ίδιος την έκανε tag σε story που ανέβασε στο Instagram, μαρτυρώντας μας ότι μάλλον ήταν και αυτοί που έφτιαξε όλα τα καλούδια.

Μαγειρίτσα, κρασάκι και τα πασχαλινά αυγά. όσα δηλαδή χρειάζεται ένα τραπέζι για να είναι πλήρες την Κυριακή του Πάσχα, που είναι σήμερα. Ο διάσημος τραγουδιστής λοιπόν θέλησε με την φωτογραφία που ανέβασε να μας δώσει μια γεύση από όλα αυτά που έφαγαν και να στείλει τις ευχές του.

Η Δώρα Δημητροπούλου λοιπόν τα ετοίμασε όλα, έστρωσε και το κόκκινο τραπεζομάντιλο και εμάς μας έπιασε λιγούρα με τα όσα είδαμε.

Πασχαλινό τραπέζι Γιώργος Τσαλίκης