MasterChef: Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας - «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Και το απίστευτο τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλο στον καλεσμένο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας - «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας στο MasterChef. «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» είπε η παίκτρια για τον κριτή και μέντορα της. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία που του έχει ούτε μπροστά στις κάμερες.

Η Μαριάννα Πουλμεντή είναι μια από τις τρείς παίκτριες που επέστρεψαν στο MasterChef την περασμένη εβδομάδα έχοντας μια δεύτερη δοκιμή για τον διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο η παίκτρια, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον Σωτήρη Κοντιζά.

Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή στάθηκε το γεγονός πως ο κριτής την πλησίασε για να δει πως προχωράει η παρασκευή της και εκείνη δε μπορούσε να του μιλήσει.

«Στεναχωρήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να καθίσω να του μιλήσω αλλά δε νομίζω ότι με παρεξήγησε.

Εντάξει σε όλες τις γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είμαι η μόνη, δε νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει κανένας. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου» ανέφερε στις κάμερες η Μαριάννα. Δείτε και το ξέσπασμα που είχε η Κατερίνα

Λίγη ώρα πριν οι συμπαίκτες της είχαν ενοχληθεί για την ακαταστασία της

Ο Διονύσης και η Μαρία ενοχλήθηκαν από την τσαπατσουλιά της Μαριάννας και το πως άφηνε τους πάγκους της και δεν έκρυψαν την ενόχληση τους.

Δείτε τι είπαν:

Το επικό τρολάρισμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στον καλεσμένο Σχοινά Μαργαρίτη

Ένας από τους δυο καλεσμένους στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ήταν και ο Έλληνας αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος για τα θέματα μετανάστευσης, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Την ώρα που δοκίμασαν το ορεκτικό της πρώτης ομάδας εκείνος σχολίασε πως του φαινόταν σαν ένα «χαμηλότονο τραγούδι».

Αυτό άκουσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και γνωστός για το χιούμορ δεν μπορούσε να μη σχολιάσει κάνοντας έναν συνειρμό με το ονοματεπώνυμο του Σχοινά Μαργαρίτη.

«Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτεται όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.