«Έσπασε» την καραντίνα και βγήκε βόλτα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Δεν άφησε το κινητό από το χέρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έσπασε» την καραντίνα και βγήκε βόλτα ο Μιχάλης Ιατρόπουλος - Δεν άφησε το κινητό από το χέρι

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι αποφάσισε να «σπάσει» για λίγο την καραντίνα και να βγει βόλτα στην Ακρόπολη. Ο φακός ωστόσο τον "συνέλαβε" να μην αφήνει καθόλου το κινητό από το χέρι του.

Μπορεί όλοι να βρισκόμαστε σε καραντίνα και να προσπαθούμε να αποφύγουμε όσο περισσότερο γίνεται τις περιττές μετακινήσεις, ωστόσο μία βόλτα για περπάτημα στον ήλιο είναι πάντα χρήσιμη για να κινηθούμε λίγο και να απολαύσουμε τη μέρα.

Κάτι αντίστοιχο αποφάσισε να κάνει και ο αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Ιατρόπουλος, που πριν από μερικούς μήνες έζησε μία περιπέτεια στο νοσοκομείο, κυκλοφορεί ανενόχλητος και κάνει βόλτες στην Ακρόπολη, μαυροφορεμένος με το κινητό στο χέρι.

Δεν ξέρουμε με ποιον μιλούσε, πάντως σίγουρα στις φωτογραφίες που συγκέντρωσε ο φακός του YouWeekly.gr, ο ηθοποιός δεν άφησε ούτε στιγμή το κινητό του, κατά τη βόλτα που πραγματοποίησε στην Ακρόπολη, το Σάββατο 26 Απριλίου.

Δείτε τις φωτογραφίες του φακού του YouWeekly.gr

Μιχάλης Ιατρόπουλος καραντίνα
Μιχάλης Ιατρόπουλος Ακρόπολη

Λίγα λόγια για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος (γεν. Θεσσαλονίκη 1964) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Αποφοίτησε από το Θεατρικό Εργαστήρι του Κ. Καζάκου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο υποκριτικής και κίνησης δίπλα στον Πάνο Μεταξόπουλο. Σημαντική είναι η κινηματογραφική, θεατρική και τηλεοπτική του παρουσία. Στο θέατρο ξεχωρίζουν οι παραστάσεις «Βασιλιάς Ληρ» και «Νύχτα Ραδιοφόνων».

Διακρίθηκε κυρίως σε ρόλους "μπρουτάλ" ανδρών. Στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Δεκαπενταύγουστος», «Οι Φωτογράφοι»,«Μετεωρίτες», «Φτηνά Τσιγάρα», «Αιώνιος Φοιτητής», «Η Εύκολη Λία», «Τρικυμία», «Βασιλική», «Βίτσια Γυναικών», «Ο Άρχοντας του Σκότους», «Το Κυνήγι του Λαγού».

Στον χώρο της τηλεόρασης ξεχωρίζει η παρουσία του στις σειρές, "Ψίθυροι καρδιάς", "Για την Άννα", "Το σημάδι του έρωτα", "Το χρώμα του φεγγαριού", "Το Κόκκινο Δωμάτιο", "Λατρεμένοι μου γείτονες" και "10η εντολή".