MasterChef Highlights: Ο Κοντιζάς - έρωτας, το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας και η αλλαγή των κανόνων

Τα καλύτερα από το χθεσινό επεισόδιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef Highlights: Ο Κοντιζάς - έρωτας, το νέο ξέσπασμα της Κατερίνας και η αλλαγή των κανόνων

Το χθεσινό επεισόδιο MasterChef, είχε για ακόμα μία φορά πολλές εκπλήξεις και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα highlights. Μία παίκτρια αποκάλυψε πως ο Σωτήρης Κοντιζάς αποτελεί τον απόλυτο έρωτά της, ενώ η Κατερίνα είχε ακόμα ένα ξέσπασμα, με αποκορύφωμα, την αλλαγή στους κανόνες.

MasterChef: Τέλος οι ψηφοφορίες στις ομαδικές!

Τέλος οι ψηφοφορίες στις ομαδικές! Τι άλλαξε σήμερα στο MasterChef. Οι κριτές στην έναρξη της ομαδικής δοκιμασίας, έκαναν γνωστό πως υπάρχει μια μικρή αλλαγή και πλέον οι παίκτες θα μπορούν να διαλέγουν εκείνοι.

Μια ακόμα δύσκολη ομαδική δοκιμασία περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef στο αποψινό επεισόδιο. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που θα πρέπει να ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξωτερική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Καλεσμένοι σε αυτό το… ευρωπαϊκό επεισόδιο του MasterChef η Δανή Πολτικός Μαργκρέτε Βεστάγκερ και ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Τα υλικά αυτά, θα κληθούν να τα συνδυάσουν οι ομάδες που θα σχηματιστούν -όχι με τον γνωστό τρόπο που συνηθίζεται στις εξωτερικές δοκιμασίες- δημιουργώντας πιάτα υψηλού επιπέδου.

Ωστόσο, ο εκνευρισμός δε λείπει κι από αυτήν τη δοκιμασία με την Κατερίνα να απειλεί συμπαίκτη της ότι δε θα τον αφήσει να μπει στην πεντάδα. Στο σπίτι ο Διονύσης γίνεται έξαλλος με την ακαταστασία της Μαριάννας, ενώ η Μαρία θέλει να βγάλει έξω μία ακόμα παίκτρια, δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

Η ανακοίνωση των κριτών για την αλλαγή

Οι παλιοί παίκτες επέστρεψαν, η μέρα της ομαδικής δοκιμασίες έφτασε αλλά όλα έχουν πλέον αλλάξει!. Οι κριτές ανακοίνωσαν τη μεγάλη αλλαγή σχετικά με την ψηφοφορία και οι παίκτες δεν το πίστευαν!

Οι κριτές λοιπόν ανακοίνωσαν στους παίκτες, πως πλέον δεν θα υπάρχει ψηφοφορία στην ομαδική και έτσι έφεραν τα πάνω κάτω.

Δείτε το βίντεο:

Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef: «Δεν την θέλω, με εκνευρίζει»

Ξέσπασε η Μαρία στο MasterChef, λέγοντας πως «δεν την θέλει, την εκνευρίζει». Για ποια συμπαίκτρια "χτυπούσε" η καμπάνα; Η ίδια ξέσπασε για ακόμη μια φορά μπροστά στις κάμερες του ριάλιτι μαγειρικής.

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο διαχωρισμός των ομάδων δεν ήταν στο χέρι των παικτών αλλά της τύχης αφού η παίκτες διάλεγαν τυχαία μέσα από ένα κουτί σε ποια ομάδα θα πάνε.

Με αυτό τον τρόπο η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν στην ίδια ομάδα ωστόσο η μια δεν θέλει καθόλου την άλλη. Η Μαρία δεν έκρυψε την ενόχληση της που η Μαριάννα επέστρεψε στο παιχνίδι για δεύτερη φορά την προηγούμενη εβδομάδα μετά την αποχώρησή της, δείτε ωστόσο τι αποκάλυψε ο Ηρακλής για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι.

«Δεν τη θέλω. Είναι απλό, δεν υπάρχει γιατί. Δεν τη θέλω. Θέλω να τη βγάλω έξω από το παιχνίδι. Ήρθε και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να αναστατώνει όλο το σπίτι. Να λέει, να μιλάει. Να λέει τι έχει δει έξω, τι πιστεύει για μένα και τον Μπέλλο, τι πιστεύει για τον καθένα, τι ακούγεται έξω. Δεν τη θέλω, είναι απλό. Με εκνευρίζει» είπε η Μαρία.

Η Κατερίνα "ξαναχτυπά" - «Είναι εμετός»

Η Κατερίνα "ξαναχτυπά" στο MasterChef, λέγοντας πως «είναι εμετός». Σε ποια συμπαίκτρια της αναφερόταν με αυτά τα "γλυκά" λόγια η παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής μπροστά στις κάμερες για ακόμη μια φορά;

Μπορεί να ανακοινώθηκε πως δεν θα υπάρξει ψηφοφορία μεταξύ των παικτών αλλά όλα θα κριθούν από τους καλεσμένους και τους κριτές αλλά η κληρωτίδα των παικτών για την ομαδική έκανε και πάλι την Κατερίνα να πετάξυ τα καρφιά τους.

Όταν είδε πως στην πράσινη ομάδα μαζί της επιλέχθηκε και η Μάρλεν και η Ντέμη τότε η παίκτρια έκανε ένα νέο ξέσπασμα.

«Δε γουστάρω καθόλου. Τόσο απλά! Εγώ ανθρώπους, οι οποίοι εκεί φτύνουν, εκεί γλείφουν και ανάλογα με το πώς είναι τα συμφέροντα τους τα προσωπικά, να «κολλάνε» σε παιδιά από το σπίτι μέσα για να βολεύονται και να είναι πιο «safe» στις ομαδικές και και και… δηλαδή... εμετός», είπε στην κάμερα.

Όσο για την αντίδραση της Ντέμη όταν επιλέχθηκε στην ίδια ομάδα με την Κατερίνα. Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας - «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου»

Αδιανόητες δηλώσεις της Μαριάννας στο MasterChef. «O Κοντιζάς είναι ο έρωτας της ζωής μου» είπε η παίκτρια για τον κριτή και μέντορα της. Η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει την αδυναμία που του έχει ούτε μπροστά στις κάμερες.

Η Μαριάννα Πουλμεντή είναι μια από τις τρείς παίκτριες που επέστρεψαν στο MasterChef την περασμένη εβδομάδα έχοντας μια δεύτερη δοκιμή για τον διαγωνισμό.

Στο σημερινό επεισόδιο η παίκτρια, βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον Σωτήρη Κοντιζά.

Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή στάθηκε το γεγονός πως ο κριτής την πλησίασε για να δει πως προχωράει η παρασκευή της και εκείνη δε μπορούσε να του μιλήσει.

«Στεναχωρήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να καθίσω να του μιλήσω αλλά δε νομίζω ότι με παρεξήγησε.

Εντάξει σε όλες τις γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είμαι η μόνη, δε νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει κανένας. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου» ανέφερε στις κάμερες η Μαριάννα.

Λίγη ώρα πριν οι συμπαίκτες της είχαν ενοχληθεί για την ακαταστασία της

Ο Διονύσης και η Μαρία ενοχλήθηκαν από την τσαπατσουλιά της Μαριάννας και το πως άφηνε τους πάγκους της και δεν έκρυψαν την ενόχληση τους.

Δείτε τι είπαν: