MasterChef: "Μείναμε" με το σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Τρομερή η διακόσμηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μοιραστεί μπόλικες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, και μόλις τις είδαμε είναι αλήθεια πως "μείναμε" μιας και ο γνωστός σεφ δείχνει να έχει πολύ γούστο.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για έναν από τους πιο αγαπητούς σεφ που έχει περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση και όχι άδικα, αφού με τα σχόλιά του έχει φέρει τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό μαγειρικής, MasterChef και σε κάθε περίπτωση προσφέρει άφθονο γέλιο με τις ατάκες του.

Ο "θείος Λεωνίδας" είναι ο σεφ της καρδιάς όλων των Ελλήνων από την πρώτη κιόλας στιγμή που εμφανίστηκε στο MasterChef. Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκαλύπτει και μερικά στοιχεία από την προσωπική του ζωή.

Απλά πράγματα όπως το τι του αρέσει να κάνει, την αγάπη του για τον Πανιώνιο και το σκυλάκι του καθώς αναφέρεται και πολλές φορές στη μητέρα του που της έχει μεγάλη αδυναμία. Την έχετε δει; Σας την έχουμε εδώ!

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία επίσης για έναν λάτρη του Instagram, ο οποίος ανεβάζει πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και μοιράζεται απίστευτα σκηνικά με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Εμείς μαζέψαμε μερικές φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του και μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε πως πρόκειται για έναν τρομερό χώρο, στον οποίο έχει δώσει μεγάλη βάση στην διακόσμηση.

Αυτό είναι το σπίτι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Το βίντεό του που καλούσε όλους του διαδικτυακούς του φίλους να μείνουν στο σπίτι μέχρι που τον διέκοψε η μαμά του έχει γίνει viral από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέβηκε στο Instagram.

Φυσικά πρωταγωνιστής στις φωτογραφίες του είναι ο Σλαβαδόρ, ο σκύλος του.