Τριαντάφυλλος: Δήλωση "φωτιά" για Τανιμανίδη και Μπόμπα - "Ελπίζω να λένε αλήθεια"

Τι είπε για το γνωστό ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τριαντάφυλλος: Δήλωση

Μια δήλωση "φωτιά" έκανε ο Τριαντάφυλλος αναφορικά με την περιπέτεια με την υγεία τους που είχαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα. Τι ανέφερε για το αν είχαν κορωνοϊό και τι γιατί είπε ότι "ελπίζω να λένε αλήθεια"; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Στο Ευτυχείτε έδωσε συνέντευξη ο Τριαντάφυλλος όπου μίλησε για την κινούμενη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη αλλά και για το ζεύγος Τανιμανίδη.

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε ο Τριαντάφυλλος, με τον γνωστό τραγουδιστή να αμφισβητεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πέρασαν όντως τον κορωνοϊό. "Ελπίζω να λένε αλήθεια" είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος δέχτηκε ερώτηση αναφορικά με μια ανάρτηση που είχε κάνει και αφορούσε το γνωστό ζευγάρι, που πλέον είναι καλά στην υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε ακόμα και για την συναυλία που έδωσε η Άλκιστις Πρωτοψάλτη ενώ έκανε και σχόλιο για την Ελεονώρα Ζουγανέλη, που έλεγε ότι δεν της αρέσει να κάνουν live οι καλλιτέχνες, ενώ η ίδια έκανε το ίδιο στην συνέχεια. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για "φάουλ" από μεριάς της.

Ο ίδιος μίλησε δε και για την καραντίνα, λέγοντας ότι ευτυχώς έχει χώρο για τον γιο του. Δείτε τα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί. Δείτε ωστόσο και τι σχολίασαν τα ξένα μέσα ενημέρωσης για τον Σάκη Τανιμανίδη. Τι έγινε;

Η κίνηση ανθρωπιάς που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, για τους οποίος πέταξε την φλογερή δήλωση ο Τριαντάφυλλος

Το αγαπημένο ζευγάρι αποτέλεσε ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στην χώρα, και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να κάνουν μία πράξη η οποία σίγουρα θα συζητηθεί από πολλούς.

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, έχοντας πλέον αναρρώσει πλήρως, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ανέφεραν πως θα αποτελέσουν εθελοντές για την έρευνα που γίνεται για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

«Η διαδικασία ξεκίνησε την Τετάρτη με έξι δότες, ανάμεσά τους ήταν και ο κ. Τανιμανίδης και η κ. Μπόμπα, τους οποίους ευχαριστώ ολόψυχα, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκλησή μου. Υπάρχουν μέχρι στιγμής 11 άτομα που έχουν δώσει αίμα, τα οποία έχουν ήδη νοσήσει με κορωνοϊό και έχουν θεραπευτεί. Έτσι θα δούμε αν έχουν αντισώματα, προκειμένου να μπορέσουν σε δεύτερη φάση να δώσουν το πλάσμα τους, ώστε να χρησιμοποιηθεί σε ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία για Covid-19 της χώρας μας» ανέφερε αρχικά στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Καθηγητής.

«Το πρώτο βήμα ήταν αρκετά απλό, δώσαμε αίμα, λίγο περισσότερο από αυτό που δίνουμε για να κάνουμε εξετάσεις, ώστε να μπορούν να δουν όλες τις παραμέτρους για το αν είμαστε κατάλληλοι. Νομίζω ότι ένα ποσοστό του αίματος το στέλνουν και στην Αμερική για περαιτέρω έρευνα. Είναι μια συντονισμένη παγκόσμια προσπάθεια μας εξήγησαν. Είναι κάτι απλό, για να δεις αν είσαι κατάλληλος για να προχωρήσεις στο δεύτερο βήμα. Είναι σημαντικό όποιος έχει περάσει τον κορωνοϊό να έρθει εθελοντικά να γίνει δότης. Λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορούν να σε καλέσουν εκείνοι. Εμάς μας πήραν προσωπικά» ανέφερε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πλέον είναι απόλυτα υγιής.