Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Απασφάλισε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση στα σχόλια της Ακρίτα για την Ευγενία Μανωλίδου

"Για να ξεκαθαρίσουμε τα μεταξύ μας"

Απασφάλισε ο Άδωνις Γεωργιάδης: Η απάντηση στα σχόλια της Ακρίτα για την Ευγενία Μανωλίδου
News 28.04.2020 12:35
Από Youweekly Team

Ανάρτηση ήρθε από τον Άδωνι Γεωργιάδη, αναφορικά με τα όσα είχε πει η Έλενα Ακρίτα, τόσο για τον ίδιο όσο και για την γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου. Τι ανέφερε ο υπουργός της ΝΔ που απασφάλισε κατά της δημοσιογράφου;

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή η Έλενα Ακρίτα είχε ανεβάσει ένα tweet της Ευγενίας Μανωλίδου, το οποίο ωστόσο αποδείχτηκε ψεύτικο. Η δημοσιογράφος στη συνέχεια έστειλε μέσω νέας ανάρτησης συγνώμη, αλλά και νέα πυρά προς το γνωστό ζευγάρι με δύο διαδοχικές αναρτήσεις που έκανε στη σελίδα της στο Facebook.

Ωστόσο τώρα ήρθε και η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος με την σειρά του έκανε και αυτός μια ανάρτηση στο Facebook λέγοντας μερικά πράγματα, πάνω στα όσα του είχε σούρει η Έλενα Ακρίτα.

Να τι απάντησε λοιπόν στην 'Έλενα Ακρίτα ο Άδωνις Γερωγιάδης, για τα όσα είπε για εκείνον και την Ευγενία Μανωλίδου

"Μία οφειλομένη απάντηση στην κα Έλενα Ακρίτα.

Τα γεγονότα, λίγο πολύ γνωστά. H κα Ακρίτα ξαφνικά, το Σάββατο το βράδυ, υιοθέτησε και σχολίασε μία ψεύτικη, κατασκευασμένη ανάρτηση της συζύγου μου Ευγενίας Μανωλίδου, σχολιάζοντας φυσικά, όπως συχνά κάνει, εμένα με δηκτικό τρόπο. Όταν έγινε γνωστό ότι είναι ψέμα, την κατέβασε. Στη συνέχεια, στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την πράξη της, ανέβασε μία εντελώς χυδαία, ψεύτικη και κατασκευασμένη πάλι φωτό, και την συμπλήρωσε με ένα ακόμη χυδαιότερο υπονοούμενο....κ.λπ.

Όταν έγινε γνωστό ότι για δεύτερη φορά και με χυδαιότερο της πρώτης τρόπο έκανε το ίδιο σφάλμα, αποφάσισε να «ζητήσει συγγνώμη» γράφοντας κάτω από την μία γραμμή της συγγνώμης δύο κείμενα. Το πρώτο για την Ευγενία, ακατάληπτο, καθώς τελικά η κατηγορία ήταν η παρουσίαση προ 12 ετών ενός τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1, πράγμα εντελώς άσχετο προφανώς με τα γεγονότα και μετά ένα μακροσκελές κείμενο για μένα και την μία και μοναδική συνάντηση μας στο Παλλάς πριν χρόνια.

Σε αυτό το δεύτερο λοιπόν, θα ήθελα να απαντήσω για να ξεκαθαρίσουμε τα μεταξύ μας. Όσα αναφέρει η κα Ακρίτα είναι αληθή. Συνοδευόταν από τον κο Κυρίτση, συνάδελφο μου στην Βουλή για ένα διάστημα και εξαιρετικά συμπαθή, με τον οποίο πάντα είχαμε ευγενική σχέση και της φέρθηκα με την απαιτούμενη, αν και συκοφαντημένη από πολλούς, αστική ευγένεια.

Φυσικά παραδέχομαι και την δυνατή της πένα και την ευφυΐα της. Ο κυριότερος λόγος της φυσικής μου συμπάθειας προς εκείνη όμως είναι ο πατέρας της. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ο παππούς μου ήταν ο Σπυρίδων Βλασσόπουλος, αρχισυντάκτης της εφημερίδος ΕΣΤΙΑ έως τον β´ ΠΠ.

Εκεί έγραφε ο Λουκής Ακρίτας και σε ανύποπτο χρόνο, κάποτε ο παππούς μου είχε μιλήσει με εξαιρετικά λόγια γι’ αυτόν. Η παρουσία του Λουκή Ακρίτα στη δημόσια ζωή, ήταν αξιοπρεπής και συνέδεσε το όνομά του με δύο σπουδαία για εμένα πράγματα: την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση Παπανούτσου και την υπεράσπιση των δικαίων του Κυπριακού Ελληνισμού.

Πάντα πίστευα, ότι μία κόρη ενός τέτοιου πατρός δεν θα μπορούσε, παρά να έχει γαλουχηθεί με Αρχές!

Η κα Ακρίτα έχει κάθε δικαίωμα να μην με συμπαθεί, να με απεχθάνεται, να με κατακρίνει κ.λπ. Είμαι δημόσιο πρόσωπο και όταν αποφάσισα να είμαι δέχθηκα ότι αυτό θα συμβαίνει. Δεν μπορούν να σε συμπαθούν όλοι και ευτυχώς για μένα έχω εισπράξει και εισπράττω και αγάπη και χιλιάδες ψήφους από τον κόσμο, για να δέχομαι και όσους με κατακρίνουν, ή και με υβρίζουν ακόμη, με υπομονή.

Επίσης, ομολογώ ότι ένας ευφυής άνθρωπος με δυνατή πένα, όπως εκείνη, μπορεί να το κάνει και με μεγαλύτερη επιτυχία ενίοτε και τότε μπορεί και να μου είναι και χρήσιμη, κάνοντας με να αντιλαμβάνομαι πού μπορεί να έχω κάνει λάθος.

Η κα Ακρίτα όμως δεν έχει α) κανένα δικαίωμα από αντιπάθεια σε μένα και στην παράταξη που εκπροσωπώ να «επιτίθεται» σε μέλη της οικογενείας μου και β) να ανεβάζει ψεύτικες ειδήσεις, φωτογραφίες κ.λπ. ως αληθινές.

Και μία τελευταία προσωπική συμβουλή προς την κα Ακρίτα και ας την πετάξει.
Όταν αποφασίσετε κυρία Ακρίτα να πείτε ξανά συγγνώμη, εάν το αποφασίσετε ποτέ, ας θυμάστε ότι η συγγνώμη είναι λιτό πράγμα και δεν μπορεί να συνοδεύεται από «αλλά».

Αν μετά τη συγγνώμη θες να πεις «αλλά», τότε χάνει το νόημά της και είναι δώρον/άδωρον. Μπορεί ακόμη και εσείς, η τόσο ευφυής, να κάνετε κάπου λάθος και τότε απλά γράψτε «έκανα λάθος, συγγνώμη».
Δεν φαντάζεστε πόσο γενναίο και ανακουφιστικό είναι καμμία φορά... Χριστός Ανέστη κα Ακρίτα."

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέα "βόμβα" από τον Άδωνι Γεωργιάδη - "Ο ιός δρα αναπάντεχα και..."

Έλενα Ακρίτα: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Γαβαλά - «Τσόκαρο παραμένεις εις τον αιώνα τον άπαντα»

Share