Ο Αλέξης Κούγιας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Μαυροφορεμένος πάνω στη μηχανή του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Αλέξης Κούγιας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί - Μαυροφορεμένος πάνω στη μηχανή του

Τον Αλέξια Κούγια τον έχουμε συνηθίσει με το σοβαρό δικηγορίστικο στιλάκι του, ωστόσο σε αυτές τις αποκλειστικές φωτογραφίες που σας έχουμε, είναι σίγουρο πως θα τον δείτε όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, μιας και ο φακός τον "συνέλαβε" μαυροφορεμένο πάνω στη μηχανή του.

Ο γνωστός δικηγόρος προσπαθεί να μείνει όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι σου και βγαίνει από αυτό μόνο για να πραγματοποιήσει σημαντικές μετακινήσεις.

Προκειμένου λοιπόν να μετακινείται όπου θέλει με ευκολία αλλά και με περίσσιο στιλ, ο Αλέξης Κούγιας χρησιμοποιεί τη μηχανή του και η εικόνα του πάνω σε αυτή πραγματικά δεν θυμίζει σε τίποτα αυτές που τον έχουμε συνηθίσει, του πάει ωστόσο πολύ, ωστόσο δείτε τι συνέβη όταν πριν από λίγους μήνες βρέθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου ο Αλέξης Κούγιας.

Χθες λοιπόν, Κυριακή 27 Απριλίου, ο Αλέξης Κούγιας πραγματοποίησε μία από τις μετακινήσεις του και βγήκε από το σπίτι με τη μηχανή του, με τον φωτογραφικό φακό του YouWeekly.gr να τον "συλλαμβάνει" σε βόλτα που έκανε στην Γλυφάδα και τον ίδιο να χαμογελάει στον φακό πάνω από τη μηχανή του.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Αλέξης Κούγιας μηχανή
Αλέξης Κούγιας Γλυφάδα

Τι είπε η Εύη Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια;

"Ναι, είμαι και τα πράγματα είναι καλύτερα έτσι, γιατί είσαι κοντά στις αλλαγές της ζωής, αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα όπως κι αυτά, στο περίπου. Με τον Χρήστο, που έχω αρκετά μικρή διαφορά ηλικίας, συνεννοούμαστε, όπως και με την κόρη μου, νιώθω τον παλμό της εποχής τους. Είμαι υπέρ στο να κάνουν οι γυναίκες παιδιά σε μικρή ηλικία" είπε αναφορικά με τα παιδιά της και για το γεγονός ότι τα έκανε όσο ακόμα ήταν μικρή.

Ακόμα ερωτώμενη για το πως βλέπει την δική της ζωή η Εύη Βατίδου είπε τα εξής: "Όταν ήταν μικρά, τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα. Ήμουν πιο ανώριμη, ένιωθα εγκλωβισμένη, ότι έχανα τα νιάτα μου, τώρα θεωρώ ότι ήταν λάθος μου που το σκεφτόμουν. Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρήθηκα, δεν ήταν εύκολο, ήμουν μικρή στο μυαλό μου, έχω κάνει κι εγώ πολλές μπούρδες, πολλές βλακείες. Το ένστικτο της μάνας βοηθάει, η φύση προνόησε και τα καταφέρνεις ώστε να μπορείς να μεγαλώσεις παιδιά".

Η Εύη Βατίδου δεν φοβήθηκε δεν να απαντήσει και σε ερώτηση για κάποια "μπούρδα" που έχει κάνει!

Έκανα μπάνιο συνέχεια τον Χρήστο για να είναι καθαρός, όπου μου έχει γλιστρήσει στο νιπτήρα, έφυγε από τα χέρια μου, έπαθα ταραχή, μήπως έχει χτυπήσει και από τότε έκοψα τα πολλά μπάνια, φοβόμουν. Τη Μάιρα, όταν ο Χρήστος ήταν 3,5 χρονών και ήμουν αφοσιωμένη σ’ εκείνον που έτρεχε και είχα το νου μου μην πέσει –είχα και σπίτι με σκάλα– την είχα αφήσει επάνω στον καναπέ 50 ημερών, γύρισε κι έπεσε κάτω. Χρειαζόμουν καρότσι για δίδυμα και δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν είχα τόσο μεγάλη βοήθεια, αν και ο κόσμος αυτό νόμιζε. Μετά, όταν χώρισα, που ήταν 5 και 2,5 χρονών, πάλι δύσκολα ήταν γιατί ήταν μικρά – βοήθησαν βεβαίως οι γονείς μου.