Μάριος Αθανασίου: Βγήκε βόλτα με παρέα αλλά... είχε τα νεύρα του

Γιατί ήταν εκνευρισμένος ο ηθοποιός;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάριος Αθανασίου: Βγήκε βόλτα με παρέα αλλά... είχε τα νεύρα του

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τον Μάριο Αθανασίου σε βόλτα που πραγματοποίησε μαζί με παρέα, ωστόσο όπως θα δείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες, ο ηθοποιός είχε κάπως τα νεύρα του μιας και φαίνεται σε όλες εκνευρισμένος.

Μπορεί για τώρα να προσπαθούμε όλοι να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι και να αποφύγουμε όλες τις περιττές μετακινήσεις, ωστόσο καθημερινά χρειαζόμαστε έστω και μία μικρή βόλτα για να πάρουμε λίγο αέρα.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν χθες και ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος βγήκε βόλτα μαζί με μία φίλη του στο Χαλάνδρι και ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τους "τσάκωσε" μαζί, ωστόσο έχετε δει την πανέμορφη κόρη του;

Κάτι που έκανε αρκετή εντύπωση ωστόσο, ήταν το γεγονός πως ο ηθοποιός φαινόταν αρκετά εκνευρισμένος μέσα από τις εκφράσεις του, μιας και ήταν συνοφρυωμένος, μίλαγε και κούναγε τα χέρια του.

Μία εικόνα ωστόσο ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε θα αφήσουμε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες να σας δείξουν τις εκφράσεις που είχε ο Μάριος Αθανασίου.

Μάριος Αθανασίου νεύρα
Μάριος Αθανασίου Χαλάνδρι

Λίγα λόγια για τον Μάριο Αθανασίου

Ο Μάριος Αθανασίου (Αθήνα, 5 Αυγούστου 1974) είναι Έλληνας ηθοποιός.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Το 1997, κατά τη περίοδο των σπουδών του, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην τηλεόραση. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Ντόλτσε Βίτα», υποδυόμενος ένα νεαρό που γνωρίζει στο αεροδρόμιο της Ιταλίας η Χριστίνα Μαρκάτου.

Το 1998, έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στη δραματική σχολή, κέρδισε ένα πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά «Απαγορευμένη Αγάπη» στο Mega Channel. Εκεί τις σεζόν 1998-2001 υποδύθηκε τον Δημήτρη Ζαχαρίου, έναν άνδρα λαϊκής καταγωγής που ερωτεύεται την αδερφή του χωρίς να γνωρίζει την πραγματικότητα.

Αποχώρησε από το καστ της σειράς το καλοκαίρι του 2001 στα τέλη του τρίτου κύκλου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη σειρά, προστέθηκε στο πρωταγωνιστικό καστ της δραματικής σειράς «Αέρινες Σιωπές» για δύο σεζόν. Την περίοδο 2003-2004 έπαιξε και πάλι δραματικό ρόλο στη σειρά «Απόσταση Αναπνοής» ενώ έκανε και μία guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Σαββατογεννημένες».