Δες τον αδελφό του Γιάννου από τις Άγριες Μέλισσες - Θα πάθεις πλάκα

Μείναμε με την ομοιότητα τους!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δες τον αδελφό του Γιάννου από τις Άγριες Μέλισσες - Θα πάθεις πλάκα

Δες την φωτογραφία που ανέβασε μαζί με τον αδελφό του ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες. Πάθαμε πλάκα με το πόσο μοιάζουν μεταξύ τους. Τι έγραψε ο ηθοποιός για τον μικρό της οικογένειας;

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, τον οποίο είχαμε δει να συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες και να υποδύεται τον Γιάννο, μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι, λόγω και της καραντίνας, με τον ίδιο να κάνει μια ανάρτηση στην οποία τον είδαμε μαζί με τον αδελφό του.

Σε αυτό το ποστ λοιπόν δεν μπορέσαμε να μην δούμε την τρομακτική ομοιότητα που έχουν τα δύο αδέλφια. Ο ηθοποιός θέλησε λοιπόν να μας συστήσει τον μικρό του αδελφό τον Αλέξη, όπως είναι το όνομά του, ενώ ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά επάνω στην φωτογραφία: My little brother is better than yours (σ.σ. ο μικρός μου αδελφός είναι καλύτερος από τον δικό σου".

Όπως θα δείτε και στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram τα δύο αδέλφια μοιάζουν πραγματικά πολύ, όχι μόνο στα χαρακτηριστικά τους αλλά ακόμα και στο στυλ τους.Δείτε ωστόσο και τα όσα είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για ένα ατύχημα που είχε στο παρελθόν. Πέρασε πολύ δύσκολες ώρες.

Ιωάννης Αθανασόπουλος με αδελφό Αλέξη

Από τον Γιάννο και τον αδελφό του στα όσα αποκάλυψε η Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες», ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην οποία θέλησε να μιλήσει για όλους και για όλα.

Αναφέρθηκε αρχικά στην κατάθλιψή της, για την οποία μίλησε και στο παρελθόν ανοιχτά, στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, αλλά και για ένα περιστατικό της ζωής της που ήταν άγνωστο μέχρι στιγμής.

«Το αποφάσισα σαν να έχω μια ευθύνη γι’ αυτό, σαν να έχω ένα καθήκον να βγω να το πω και να καταρρίψω ένα ταμπού -τουλάχιστον με το μικρό μου μερίδιο ότι μπορώ να κάνω. Να πω ότι είναι μια ψυχική νόσος, μια ασθένεια σαν όλες τις άλλες. Δηλαδή, έχεις πρόβλημα να πεις "έχω το συκώτι μου, πνευμονία, συνάχι";

Πήρα την απόφαση πολύ συνειδητά να μιλήσω γι’ αυτό, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δηλαδή, ακόμα και να μιλάς γι’ αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πολεμιέται όμως, υπάρχουν τρόποι να λυτρωθείς από αυτό, να βγεις από αυτό και γι’ αυτό το έκανα, για να δώσω παράδειγμα ότι δεν είναι ταμπού. Να μπορούν να μιλήσουν τα παιδιά στις οικογένειές τους, να μπορούν να μιλήσουν οι γυναίκες στον σύντροφό τους, οι άντρες στις γυναίκες τους, οι φίλοι με τους φίλους. Να ζητήσουν βοήθεια, δεν είναι τίποτα. Ίσα ίσα θα τους φύγει ένα μεγάλο βάρος και θα γίνουν καλά» είπε η ηθοποιός για την κατάθλιψη που πέρασε.