Η άγνωστη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με την Άννα Βίσση

«Ξεθάφτηκε» από τα παλιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η άγνωστη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με την Άννα Βίσση

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας και έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους και η Άννα Βίσση με την οποία είχε τραβήξει και μια φωτογραφία, η οποία μέχρι σήμερα ήταν άγνωστη, αφού δεν μας την είχε δείξει ξανά.

Η τραγουδίστρια τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα και έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνει κάθε λεπτό του ελεύθερου χρόνου της. Μάλιστα, επικοινωνεί και πιο συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε καθημερινή βάση κάνει διάφορα αναρτήσεις, ενώ έχουμε δει πως κάνει και αρκετά live όπου απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της, τραγουδάει μαζί με αγαπημένους καλλιτέχνες, ενώ κάνει και πολλές εποικοδομητικές συζητήσεις, όπως πρόσφατα με την Σόφια Βογιατζάκη.

Η Μελίνα Ασλανίδου, προσπαθεί να περάσει της ημέρες του αυτοπεριορισμού όσο πιο όμορφα μπορεί και τα καταφέρνει, αφού έχει και στο πλευρό της τον σύντροφο της με τον οποίο περνάει μαζί την καραντίνα.

Στον λογαριασμό της στο Instagram πριν από λίγες ώρες θέλησε να κάνει μια ανάρτηση από τα παλιά η οποία και έκανε χαμό με τα likes. Συγκεκριμένα, μια φωτογραφία όπου είχε τραγουδήσει μαζί με την Άννα Βίσση.

Λίγα λόγια για την Μελίνα Ασλανίδου και της συνεργασίες που έχει κάνεις εκτός αυτής με την Άννα Βίσση

Το 2013-14 και 2014-15 συμμετέχει ως κριτής στο τηλεοπτικό show του ΑΝΤ1,The Voice of Greece και παράλληλα κυκλοφόρησε τον δίσκο της "Μελίνα" από τη Heaven Music που έγινε χρυσός σε πωλήσεις. Τον Οκτώβριο του 2014 συμμετείχε στο soundtrack της ταινίας "Κοινός Παρανομαστής". Τον Απρίλιο του 2016 κυκλοφόρησε ένα best of από την Feelgood Records με αφορμή τα 15 χρόνια της στη δισκογραφία. Στο δίσκο συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι "9 Μήνες", το οποίο είναι το soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς του Star.

Το 2015, έπειτα από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Πάριο, η Ασλανίδου συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Κουινέλη. Έτσι, τον Μάιο του 2016 κυκλοφόρησαν το τραγούδι "Νερό και Χώμα". Κατά τη ραδιοφωνική του πορεία, το τραγούδι έφτασε στο Νο1 του ελληνικού όσο του μικτού airplay chart. Ακόμη, το "Νερό και Χώμα" βραβεύτηκε ως το Καλυτερο ντουέτο/συνεργασία της χρονιάς στα μουσικά βραβεία Mad Video Music Awards το 2017.

Τον Οκτώβριο του 2016 κυκλοφόρησε ο δίσκος της "Με φωνάζουνε με το μικρό μου" από τη Heaven Music. Τον Φεβρουάριο του 2017 ξεκίνησε περιορισμένες εμφανίσεις στο Votanikos Plus και τον Μάιο κυκλοφόρησε ένα live album με τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου που ηχογραφήθηκε στην Πάτρα το 2010.

Τον χειμώνα του 2017-2018 συνεργάστηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο στην Ιερά Οδό. Τον Μάρτιο του 2018 ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της περιοδεία κάνοντας εμφανίσεις στην Γερμανία, στο Αμβούργο, στην Ολλανδία, στην Σουηδία, στο Βέλγιο, στην Ελβετία και στην Αγγλία.Ακόμη τον Μάιο 2018 κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ με διασκευές από τραγούδια του Μίμη Πλέσσα.