Η Ελένη Φουρέιρα... "έγινε" Αννίτα Πάνια - Θα δακρύσετε με αυτό το βίντεο

Τρελό γέλιο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Φουρέιρα...

Η Ελένη Φουρέιρα... "έγινε" Αννίτα Πάνια και εσείς θα δακρύσετε με αυτό το βίντεο που θα δείτε. Η τραγουδίστρια εκτός από ταλέντο διαθέτει και χιούμορ και μας κάνει να γελάμε με τις αναρτήσεις που ανεβάζει το τελευταίο διάστημα.

Η Ελένη Φουρέιρα αυτές τις ημέρες υπακούει τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει σπίτι της για να προστατέψει τόσο αυτή όσο και τους γύρω της.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια προσπαθεί να κάνει πράγματα που της αρέσουν και την ευχαριστούν.Για να περάσει όμορφα και ο χρόνος όλων, είχε δημιουργήσει ένα challenge με το νέο της τραγούδι «Yayo» που μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube.

Μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα δημιούργησε το δικό της προφίλ στην εφαρμογή “Tik Tok” και έχει ξεκινήσει τα χιουμοριστικά και χορευτικά βίντεο.

Αυτή τη φορά, μαζί με τον κολλητό της φίλο της Πέτρο Τσαπαρδώνη δημιούργησαν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο παριστάνει την Αννίτα Πάνια.

Οι δυο τους κάνουν το διάλογο που είχε στην εκπομπή της με έναν τηλεθεατή και θα κλάψετε από τα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

Πριν όμως γίνει Αννίτα Πάνια είχε φωτογραφηθεί μόνο με το σεντόνι της

"Φωτιά" ήταν η Ελένη Φουρέιρα στο πιο πρόσφατο ποστ της στα social media. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε με μόνο ένα σεντόνι πάνω της και σκόρπισε εγκεφαλικά σε όλους.

Όπως όλοι μας, έτσι και η Ελένη Φουρέιρα παραμένει σπίτι της, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει να οδηγείται η τραγουδίστρια σε διάφορα ποστ που μπορούν να προσφέρουν λίγη χαρά στους ακόλουθούς της.

Για να περάσει όμορφα και ο χρόνος όλων, είχε δημιουργήσει ένα challenge με το νέο της τραγούδι «Yayo» που μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Συγκεκριμένα, όποιος ήθελε, και ακόμη θέλει μπορεί να δημοσιεύσει στο Instagram βίντεο με τον ίδιο να κάνει το χορευτικό της και με την σειρά της η τραγουδίστρια το αναδημοσιεύει.

Έτσι και στο τελευταίο της ποστ που ανέβασε χθες, η ίδια σκέφτηκε να μοιραστεί μια πιο "καυτή" της εμφάνιση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και για αυτό εμφανίστηκε μόνο με ένα σεντόνι και τις ψηλοτάκουνες γόβες της, που έκοβαν ανάσες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή και οι φανς της, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο καταπληκτική είναι.