Καφέ της Χαράς: Μας ξέκανε ο Στέλιος Γούτης - "Ακόμα και οι παπάδες με..."

Κλάψαμε με αυτό που είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς: Μας ξέκανε ο Στέλιος Γούτης -

Στην εκπομπή του Open μίλησε ο Στέλιος Γούτης, που έριξε και μια επική ατάκα για το γεγονός ότι παίζει συνέχεια τον παπά στα έργα, στα οποία συμμετέχει. Ο ίδιος άλλωστε και φέτος υποδύεται τον ίδιο ρόλο στην σειρά το Καφέ της Χαράς, που ε΄χει επιστρέψει στην μικρή οθόνη.

Ο ηθοποιός λοιπόν μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αυτό που του λείπει περισσότερο που είναι σε καραντίνα. Όπως είπε αυτά που θέλει περισσότερο είναι η συντροφιά, αλλά και τα τσίπουρα που έπιναν το Σάββατο, μετά και τα γυρίσματα της σειράς.

Ακόμα δέχτηκε ερώτηση και αναφορικά με τα γυρίσματα, με τον ίδιο να λέει ωστόσο ότι δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ενημέρωση. "Δεν ξέρουμε ακόμα. Περιμένουμε. Μου έχουν λείψει τα γυρίσματα και κυρίως η συντροφιά τα Σάββατα το μεσημέρι με τα τσίπουρα" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του Open.

Και κάπου εκεί μας πέθανε και με την ατάκα που "πέταξε" καθώς όπως είπε πολλοί νομίζουν ότι είναι στα αλήθεια παπάς. "Ακόμη και οι παπάδες με αποκαλούν κύριο συνάδελφο. Ακόμη και κάποιες παλιότερα πίστεψαν ότι είμαι αληθινός παπάς και ήθελαν να μου φιλήσουν το χέρι" είπε ο ηθοποιός. Δείτε ωστόσο και ποιο πρόσωπο "βόμβα" γυρνάει στο Καφέ της Χαράς. Ποιον θα δούμε;

Ποιο είναι το ευχάριστο που "έσκασε" για το Καφέ της Χαράς, για το οποίο μίλησε και ο "παπάς" Στέλιος Γούτης;

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση «έσκασε» την επιτυχημένη σειρά «Καφέ της Χαράς» η οποία προβάλλεται για τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. «Βόμβα» για τον σταθμό του Αμαρουσίου, αφού θα έχει ξανά νούμερα «φωτιά» στην τηλεθέαση.

Μπορεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όλα τα γυρίσματα των τηλεοπτικών σειρών να μπήκαν στον «πάγο», ωστόσο μερικές από αυτές πήραν το πράσινο φως από τους σταθμούς να συνεχίσουν και την νέα σεζόν και με νέα επεισόδια.,

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, έγινε γνωστό πως ανάμεσα στις σειρές που θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν βρίσκεται και το Καφέ της Χαράς.

Αναλυτικά οι σειρές που θα επιστρέψουν με την νέα σεζόν

  • Έλα στη θέση μου
  • 8 λέξεις
  • Πέτα τη φριτέζα
  • Άγριες Μέλισσες
  • Το καφέ της Χαράς