Μετακίνηση 6 για τον Σάββα Πούμπουρα και την πριγκίπισσα του

Που πήγαν;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για τον Σάββα Πούμπουρα και την πριγκίπισσα του

Μετακίνηση 6 για τον Σάββα Πούμπουρα και την πριγκίπισσα του με τον γνωστό παρουσιαστή να πηγαίνει μια βόλτα την κορούλα του. Τι έκανα μπαμπάς και κόρη μαζί;

Βόλτα με τη κόρη του βγήκε ο Σάββας Πούμπουρας που ανέβασε και ένα μικρό βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο γνωστός παρουσιαστής είναι φουλ ευτυχισμένος καθώς έχει πλέον την μικρή του πριγκίπισσα και έτσι βρέθηκε για λίγο έξω από το σπίτι, μαζί της.

Μια βόλτα στην λιακάδα, είπε λοιπόν να βγει ο Πούμπουρας, ο οποίος μας έδειξε και ένα μικρό στιγμιότυπο από την βόλτα που έκανε με το κοριτσάκι του, στον ήλιο. Ο ίδιος λοιπόν πάτησε το 6 και πέρασε μερικές στιγμές με την μπέμπα του, εκτός σπιτιού. Δείτε ωστόσο και τι είχε δει πρόσφατα για την οικογένειά του και έφριξε. Τα έκαναν άνω κάτω.

Σάββας Πούμπουρας βόλτα με κόρη

Η εκπομπή φεύγει ο Σάββας Πούμπουρας μένει - Τι συμβαίνει στον ANT1;

Ένα έκτακτο αποκλειστικό σας έχω για σήμερα και θα σας το αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Αφορά τον ΑΝΤ1 και έναν αγαπημένο παρουσιαστή του σταθμού. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του φεύγει από το κανάλι, ωστόσο, ο ίδιος μένει.

Το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε περισσότερο μέσα από το πρόγραμμα που παρουσιάζει, αφού είναι ακριβώς «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα του. Στο κανάλι τα νούμερα που σημειώνει χτυπούν κόκκινο στο καμπανάκι της AGB. Ενώ, στα social media αποσπάσματα από την εκπομπή του γίνονται αμέσως viral.

Εγώ λοιπόν στο Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχω όλο το παρασκήνιο για το τηλεοπτικό του μέλλον. Γιατί όπως είπα παραπάνω, μπορεί στην εκπομπή του να μπαίνει τέλος, ωστόσο, ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα του και να του δώσει ένα νέο project.

Πρόκειται λοιπόν για τον Σάββα Πούμπουρα που φέτος βλέπουμε να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία το «Best Friend's fear» κάθε Παρασκευή βράδυ στον ΑΝΤ1, μετά το «Καφέ της Χαράς». Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και πολύ καιρό, το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σύντομα, αφού δεν μπορεί να συνεχιστεί μιας και από την στιγμή που προβάλλεται στο κανάλι, οι φάρσες δεν μπορούν να γίνουν, αφού όλοι θα τον υποψιάζονται.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr ο ΑΝΤ1 κρατάει στην ομάδα του τον Σάββα Πούμπουρα μιας και θέλει να τον αξιοποιήσει σε κάτι καινούργιο. Όπως έμαθα, το νέο project θα έχει πάνω κάτω το ίδιο ύφος με το «Best Friend's fear», καθώς όπως φαίνεται βρήκε την κλίση του σε αυτό.

Θα επανέλθω αναλυτικά με όλες τις λεπτομέρειες για το νέο του project, σίγουρα και το ξέρετε, στο Vanda's blog του Youweekly.gr,