Μαρία Μπακοδήμου: Δεν φαντάζεστε τι ανάρτηση έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Μπακοδήμου: Δεν φαντάζεστε τι ανάρτηση έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Δεν φαντάζεστε τι ανάρτηση έκανε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια με μπόλικη δόση χιούμορ ανέβασε μια φωτογραφία σχετική με τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Αφού λοιπόν ολόκληρη η showbiz αλλά και όλη η Ελλάδα περνάει την ώρα της μέσα στα σπίτια της, έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους για να μην βαριόμαστε.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν λίγο καιρό έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την καραντίνα. «Ότι θα βγω πιο χοντρή μετά από αυτό είναι σίγουρο , φοβάμαι μη βγω κι αλκοολική #κορονοικος #μενουμεσπιτι #επωνυμηαλκοολικη» έγραψε στην ανάρτηση της και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να σχολιάσουν.

Αυτή την φορά έκανε μια νέα ανάρτηση θέλησε να σχολιάσει τα νέα μέτρα του πρωθυπουργού για την προσταστία μας από τον ιό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τρίτης έβγαλε διάγγελμα και ανακοίνωσε πως θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα και πως θα επανέλθουμε σιγά σιγά στην πραγματικότητα.

Έτσι η Μαρία Μπακοδήμου, που διαθέτει και συλλογή με ρούχα έγραψε στο Instagram. «Βγαίνουμε από την καραντίνα και μπαίνουμε στο marymaryshop.gr. Δείτε εδώ και όσα είπε ο πρωθυπουργός

Δείτε την ανάρτηση της:

Μαρία Μπακοδήμου Μητσοτάκης