Το κοινό επαγγελματικό βήμα Αντώνη Ρέμου - Καίτης Γαρμπή! Τι έκαναν μαζί;

Συνεργασία "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το κοινό επαγγελματικό βήμα Αντώνη Ρέμου - Καίτης Γαρμπή! Τι έκαναν μαζί;

Το κοινό επαγγελματικό βήμα Αντώνη Ρέμου - Καίτης Γαρμπή! Τι έκαναν μαζί; Οι δυο καλλιτέχνες παρουσιάζουν τo «Κιβωτός» σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζουν τo «Κιβωτός» σε ένα μοναδικό ντουέτο, που κυκλοφορεί από την Panik Platinum!

Εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω του κορονοϊού, το ντουέτο αφιερώνεται στους γονείς όλων μας και το music video φτιάχτηκε με τη συμβολή του κοινού, ενώ τα έσοδα θα δοθούν στον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού Κιβωτός Του Κόσμου.

Το τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Φοίβου, κυκλοφόρησε το 1997, στο πολυπλατινένιο album «Ευαισθησίες» της Καίτης Γαρμπή και έκτοτε παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της ελληνικής δισκογραφίας.

Ενώνοντας τις φωνές τους, 23 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο «Ασυμφωνία Χαρακτήρων» και τις επί σκηνής συνεργασίες τους, οι δύο καταξιωμένοι καλλιτέχνες, καθένας εκ των οποίων έχει χαράξει τη δική του μοναδική και σπουδαία πορεία, στέλνουν ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας!

Το music video δημιουργήθηκε μέσα από μία πρωτότυπη καμπάνια, με την συμμετοχή του κόσμου, που έστειλε φωτογραφίες των γονιών του, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό συναισθημάτων και κάνοντας το ντουέτο «Κιβωτός» τη μελωδική κιβωτό όλων μας!

Η συνεργασία της Καίτης Γαρμπή με τον Αντώνη Ρέμο στο «Κιβωτός» θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο δισκογραφικό project της αγαπημένης καλλιτέχνιδας, με επιτυχίες από όλη την καριέρα της τις οποίες μοιράζεται με άνδρες συναδέλφους της πρώτης γραμμής. Ο Αντώνης Ρέμος πριν λίγες ημέρες έβαλε και "φωτιά" στο Mega

Λίγα λόγια για την Καίτη Γαρμπή που κυκλοφόρησε την Κιβωτό

Η Καίτη Γαρμπή (8 Ιουνίου 1961) είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια. Μετράει ήδη 31 χρόνια παρουσίας στην ελληνική δισκογραφία αποτελώντας μια από τις πιο εμπορικές ερμηνεύτριες στην Ελλάδα με πάνω από 1.200.000 πωλήσεις δίσκων. Η Καίτη Γαρμπή είναι παντρεμένη από το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, το Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1999

Η πρόταση γάμου του τραγουδιστή στην τραγουδίστρια έλαβε χώρα στον αέρα του τηλεοπτικού σόου του Mega Channel "Μπράβο" με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Έχοντας συνεργαστεί με πολλούς δημιουργούς έχει δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της, ενώ είναι η μόνη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα που έχει περισσότερα από 30 ντουέτα στη δισκογραφία. Χαρακτηρισμοί που της έχουν αποδοθεί από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ είναι "διαχρονική τραγουδίστρια", "αυθεντική σταρ", "φωνή της καρδιάς μας", "Ελληνίδα ντίβα" και "πρώτη μούσα του Φοίβου".

Ανήκει στο δυναμικό της Panik Platinum από το 2015.Ενδεικτικά κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι τα τραγούδια: "Χαμένα", "Μη με συγκρίνεις", "Θα μελαγχολήσω", "Ιεροσυλία", "Ευαισθησίες", "Εσένα μόνο", "Ανεμοδαρμένα ύψη", "Βιάστηκα", "Περασμένα ξεχασμένα", "Ξυπόλυτη χορεύω", "Δώρο Θεού", "Έχω στα μάτια ουρανό", "Ατόφιο χρυσάφι", "Αλητάκι μου", "Του φεγγαριού αναπνοές", "Τρυφερότητα", "Κιβωτός", "Κόλαση", "Το λάθος μου", " "Πες το μ'ένα φιλί", "Ναι, υπάρχω εγώ", "Το κάτι", "Καταπληκτικό!", "Άντε γεια", "Πώς αλλάζει ο καιρός", "Μια φορά κι έναν καιρό", "Άκουσε, αγόρι μου", "Τι θέλουνε τα μάτια σου", "Ένταλμα συλλήψεως" κ.ά