Ευχάριστα νέα για την Gigi Hadid - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Gigi Hadid - Περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Ευχάριστα νέα φαίνεται πως έχουμε για την Gigi Hadid, μιας και η ίδια περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Στο πλευρό του αγαπημένου της, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, από τη μέρα που έγινε γνωστή η είδηση πως το μοντέλο είναι έγκυος.

Το εν λόγω ζευγάρι ξεκίνησε την σχέση του το 2015, χώρισε το 2018 και επανασυνδέθηκε το 2019. Από τότε οι δυο τους περνούν την καραντίνα μαζί στην Πενσυλβάνια και από ότι φαίνεται έχουν έναν παραπάνω λόγο για να είναι πιο προσεκτικοί τώρα.

Το μοντέλο Gigi Hadid και ο τραγουδιστής Zayn Malik, είναι πιο ευτυχείς από ποτέ και δεν κρύβεται. Πηγή από το περιβάλλον της Hadid αποκάλυψε ότι το μοντέλο είναι έγκυος, περιμένοντας να φέρει στον κόσμο το παιδί του συντρόφου της, με τον οποίο αν και είχαν κάποιες παρεξηγήσεις στο παρελθόν, τώρα φαίνεται πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και είναι πιο έτοιμοι από ποτέ στο να πάνε ένα βήμα παρακάτω την σχέση τους.

Σύμφωνα με το TMZ, το 25χρονο μοντέλο είναι 20 εβδομάδων έγκυος και πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του 27χρονου Zayn Malik.

«Η Gigi κράτησε το μυστικό μέσα στην οικογένεια και τους φίλους της για λίγο καθώς ήταν στην αρχή της εγκυμοσύνης της», ανέφερε μια πηγή στο Entertainment Tonight, επιβεβαιώνοντας τα χαρούμενα νέα. «Το ζευγάρι και οι οικογένειές τους είναι πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε η πηγή. Ενώ να σημειώσουμε, ότι οι δυο τους περνάνε χρόνο μαζί στο σπίτι της Hadid, η οποία είχε και πρόσφατα γενέθλια.

Λίγα λόγια για την Gigi Hadid που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα

Η Jelena Noura Hadid, είναι Αμερικανίδα μοντέλο. Το 2013 υπόγραψε συμβόλαιο και κατατάχθηκε στον κατάλογο με τα μοντέλα του IMG Models. Τον Νοέμβριο του 2014 ψηφίστηκε και κατατάχθηκε στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του κόσμου, κατά το Models.com.

Τον Ιανουάριο του 2015 μάλιστα, ονομάστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς από το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ενώ την ίδια χρονιά μπήκε στη λίστα με τα «αγγελάκια» της Victoria’s Secret. Και μιας και μιλάμε για το μοντέλο, εσείς είδατε το ζευγάρι παπούτσια που επέλεξε να φορέσει πρόσφατα; Είναι από τα πιο hot παπούτσια για αυτή την εποχή και κοστίζουν μόνο 59 ευρώ!