Το "καυτό" μπικίνι της Χριστίνας Μπόμπα άφησε άφωνο το Instagram

Σκέτη "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να φέρει για λίγο τα πάνω κάτω στο Instagram και έτσι ανέβασε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το "καυτό" μπικίνι της και αφήνει άφωνους όλους τους διαδικτυακούς της φίλους με την εμφάνισή της.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν μία από τις celebrities που μπήκαν νωρίς νωρίς σε καραντίνα, μιας και ήταν από τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έμεινε 14 ημέρες στο σπίτι σε καραντίνα και στη συνέχεια μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, επανέλαβαν το τεστ για να διαπιστώσουν αν είναι και πάλι θετικοί στον κορωνοϊό, με αυτό να βγαίνει αρνητικό.

Ωστόσο το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει στο σπίτι και να αναπολεί τις στιγμές από τα ταξίδια τους και την καθημερινότητά τους, με την Χριστίνα Μπόμπα να δείχνει μία ιδιαίτερη νοσταλγία για το καλοκαίρι.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με το λεοπάρ μπικίνι της και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους, για όλα όσα μας περιμένουν μετά την καραντίνα.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα και το μήνυμα που έστειλε στο Instagram

«Ονειρεύομαι θάλασσα, ήλιο και παραλίες... όλα δεν μπορώ να τα έχω, αλλά λίγη βιταμίνη D και ηλιοθεραπεία μπορώ να έχω και στη βεράντα μου! Και για αυτό είμαι χαρούμενη! Όλα είναι θέμα οπτικής! Εστίασε σε αυτά που έχεις και όχι σε όσα δεν έχεις! Θα περάσουμε τις δυσκολίες και θα χαρούμε τον ήλιο και τη θάλασσα! Προς το παρόν βγες στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και γιατί όχι βάλε το μαγιό σου και απόλαυσε τον ήλιο μας! Να έχεις μια υπέροχη μέρα!» έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα κάτω από την φωτογραφία με το μπικίνι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.