Το δημόσιο "καρφί" της Κατερίνας Δαλάκα στον Δημήτρη Φιντιρίκο μετά την αποκάλυψη του χωρισμού

Ποιο το μήνυμά της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το δημόσιο

Ο χωρισμός του γνωστού ζευγαριού είχε απασχολήσει αρκετά, μιας και είχε δημιουργηθεί μια σύγχυση γύρω από το αν όντως είχαν διαλέξει διαφορετικούς δρόμους ή όχι. Ωστόσο το τελευταίο post της Κατερίνας Δαλάκα και το δημόσιο "καρφί" της στον Δημήτρη Φιντιρίκο μετά την αποκάλυψη, δίνουν οριστικό τέλος.

Τα δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων που μιλούσαν για την προσωπική τους ζωή, ήταν αρκετά, και η Κατερίνα Δαλάκα είχε διαψεύσει τις φήμες υποστηρίζοντας πως είναι ακόμη μαζί με τον σύντροφό της, κάτι που ωστόσο αποδείχθηκε ψευδές.

Μετά το «άδειασμά» του Φιντιρίκο, ωστόσο, η Κατερίνα Δαλάκα αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα και για αυτό έσβησε όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram, ενώ έσπευσε να κάνει και ένα δημόσιο post στο οποίο θέλησε να δώσει ένα έμμεσο μήνυμα στον πρώην της, ο οποίος έσβησε και εκείνος τις φωτογραφίες τους.

Συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ανεβάσει μια selfie στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία συνόδεψε λέγοντας χαρακτηριστικά, "Η αυτοπεποίθηση είναι σιωπηλή. Οι ανασφάλειες είναι ηχηρές".

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Χώρισε η Κατερίνα Δαλάκα από το Survivor με τον Δημήτρη Φιντιρίκο. Λίγο πριν τον Πάσχα το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους ύστερα από περίπου δυο χρόνια σχέσης, ωστόσο φίλοι λένε πως δεν είναι οριστικό.

Η απόφασή να χωρίσουν πάρθηκε πριν το Πάσχα και πέρασαν αυτές τις μέρες χωριστά, με τους φίλους τους να μιλούν για χωρισμό που δεν είναι οριστικός.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα, το ζευγάρι, λίγο πριν το Πάσχα έδωσε τέλος στη σχέση του, χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει τον λόγο που συνέβη αυτό.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει και πριν από λίγους μήνες, όμως κατάφερε να τα ξαναβρεί και να είναι και πάλι μαζί.

Η πρωταθλήτρια και νικήτρια του Survivor και ο γοητευτικός πρώην σύντροφός της, έζησαν αυτές τις άγιες μέρες μακριά ο ένας από τον άλλον. Εκείνη με την οικογένειά γιόρτασε με την οικογένεια της και εκείνος επίσης με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ωστόσο θετικό είναι το γεγονός πως παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους, κανένας από τους δύο δεν κατέβασε τις κοινές τους φωτογραφίες από τις σελίδες τους στο instagram, δίνοντας ελπίδες και στους φίλους τους πως έχουν σκοπό να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση αυτή.