Το Πρωινό «πρόδωσε» τον παίκτη που αποχωρεί πρώτος από το J2US

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το Πρωινό «πρόδωσε» τον παίκτη που αποχωρεί πρώτος από το J2US

Λίγο πριν ξεκινήσει το J2US, αυτή τη βδομάδα και συγκεκριμένα, το Σάββατο 2/5, το Πρωινό «πρόδωσε» ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το τραγουδιστικό show, μαζί με το ζευγάρι του μιας και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Πως και πως περιμένουμε να ξεκινήσει και πάλι το δημοφιλές show του Open, και ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα.

Ο καιρός πέρασε ωστόσο και το J2US επιστρέφει δυναμικά στην ελληνική τηλεόραση, με ένα νέο show, το Σάββατο 2 Μαΐου. Ο Νίκος Κοκλώνης και όλη η παραγωγή της εκπομπής, φρόντισαν ώστε να γίνουν όλα με μεγάλη προσοχή και να αποφύγουν κριτές, παίκτες αλλά και όλοι όσοι συμμετέχουν στα γυρίσματα, να κολλήσουν τον ιό.

Πρώτα από όλα λοιπόν, έκαναν τεστ όλοι συντελεστές του show, κάτι που είδαμε και από στα story της Κόνι Μεταξά, ενώ από την άλλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», αποφασίστηκε πως θα υπάρχει πλέξιγκλας μπροστά από την κριτική επιτροπή προκειμένου να μείνει ασφαλείς και να μην έρχεται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Αυτό είναι το ζευγάρι που αποχωρεί σύμφωνα με το Πρωινό

Η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, προέβησαν σήμερα σε μία αποκάλυψη σχετικά με το ζευγάρι που θα αφήσει νωρίς τον διαγωνισμό, μιας και στο πρώτο επεισόδιο δεν είδαμε κάποια αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, αποχωρεί η Χριστίνα Παππά με τον Κωνσταντίνο Φραντζή, οι οποίοι μέσα από την εμφάνισή τους κατάφεραν να γίνουν viral, έχοντας ερμηνεύσει το τραγούδι, "loquita" της Ελένης Φουρέιρα, με το βίντεό τους να παίζει κυριολεκτικά παντού.

Το ζευγάρι θα συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία στο σύνολο, αφού το 50% προέρχεται από το κοινό και το υπόλοιπο 50% από την κριτική επιτροπή.