Ο Μπόρις Τζόνσον χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια με την υγεία του - Γέννησε η σύντροφος του

Ποια η κατάστασή του μωρού;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μπόρις Τζόνσον χαμογελάει ξανά μετά την περιπέτεια με την υγεία του - Γέννησε η σύντροφος του

Μια ευχάριστη είδηση έσκασε σήμερα το πρωί για τον Μπόρις Τζόνσον, καθώς γέννησε η σύντροφος του. Ο Βρετανός πρωθυπουργός μετά την περιπέτεια με την υγεία του χαμογελάει ξανά.

Ο Μπόρις Τζόνσον, έγινε και πάλι πατέρας, από τη σύντροφό του Κάρι Σίμοντς, λίγες ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο και ανάρρωσε μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη γέννηση του γιου τους σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Εκπρόσωπός τους τόνισε μάλιστα πως τόσο η μητέρα όσο και το νεογέννητο είναι πολύ καλά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς ανακοινώνουν με πολύ χαρά τη γέννηση ενός υγιούς αγοριού σήμερα το πρωί. Μητέρα και μωρό είναι πολύ καλά. Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς θέλουν να ευχαριστήσουν τη φανταστική μαιευτική ομάδα του ΕΣΥ».

Στην πρώτη του εμφάνιση αφού προσεβλήθη ο Τζόνσον από την covid-19 εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο Βρετανός πρωθυπουργός τόνισε: «Απλώς δεν μπορούμε να πούμε τώρα πόσο αργά ή γρήγορα ούτε καν πότε θα γίνουν αυτές οι αλλαγές, αν και ξεκάθαρα η κυβέρνηση θα ανακοινώσει πολύ περισσότερα για το θέμα τις επόμενες ημέρες».

Εξελίξεις με την υγεία του Μπόρις Τζόνσον

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον επέστρεψε σήμερα στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ, στην πρωθυπουργική κατοικία, αφού παρέμεινε επί μία εβδομάδα σε νοσοκομείο και δύο εβδομάδες στο Τσέκερς, στην εξοχική κατοικία του, προκειμένου να αναρρώσει από την Covid-19.

Μια εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ απέφυγε να σχολιάσει την πληροφορία αυτήν, την οποία μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι Sky News, ενώ δείτε και ποια ήταν η πρώτη του κίνηση με το που βγήκε από το νοσοκομείο.

Η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει ότι ο Τζόνσον θα αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του από αύριο Δευτέρα. Ο υπουργός Εξωτερικών Ντόμινικ Ράαμπ, που τον αντικαθιστούσε όλο αυτό το διάστημα, είπε ότι ο πρωθυπουργός «ανυπομονεί» να επιστρέψει.

Πηγή: protothema.gr