Δέσποινα Βανδή: Έβαλε το κολάν της και τρέλανε με το κορμί της - Εικόνες ντοκουμέντο

Που πήγε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Έβαλε το κολάν της και τρέλανε με το κορμί της - Εικόνες ντοκουμέντο

Μετακίνηση 6 φαίνεται πως είχαμε αυτές τις μέρες για την Δέσποινα Βανδή για ακόμα μια φορά. Η γνωστή τραγουδίστρια "έσπασε" την καραντίνα έβαλε το κολάν της και τρέλανε κάνοντας λίγο jogging στο Καβούρι. Δείτε και εσείς τις εικόνες ντοκουμέντο.

Η τραγουδίστρια βρίσκεται και εκείνη μέσα στο σπίτι της για να προστατέψει τον ίδιο της τον εαυτό, αλλά και τους γύρω της από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό. Αν και τώρα τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερα άτομα να βγαίνουν έξω και να απολαμβάνουν τον καλό καιρό.

Μετακίνηση 6 για την Δέσποινα Βανδή

Όλο και περισσότεροι αποφασίζουν να το ρίξουν έξω, κάνοντας λίγο τρέξιμο, λίγο περπάτημα, ώστε να τονώσουν το κορμί τους, και να πάρουν πάλι μια δόση ελευθερίας. Άλλωστε όπως τόνισε και η κυβέρνηση είναι καλύτερο να βγαίνουμε λίγο έξω να ξεσκάσουμε, παρά να μένουμε όλη την ώρα μέσα.

Αυτό σκέφτηκε και η Δέσποινα Βανδή, η οποία αποφάσισε να φορέσει τα δικά της αθλητικά ώστε να βγει για λίγη γυμναστική, όπου και την "τσάκωσε" ο φακός του YouWeekly. Εξάλλου το ότι έχουμε καραντίνα δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχουμε τον εαυτό μας.

Δέσποινα Βανδή μετακίνηση 6 Καβούρι
Δέσποινα Βανδή μετακίνηση 6 Καβούρι jogging

Jogging με βιντεοκλήση

Δέσποινα Βανδή γυμναστική

Ακόμη και την ώρα της γυμναστικής της η Δέσποινα μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο μέσω βιντεοκλήσης με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Έχοντας πάντα στην έννοια της τα αδέρφια, τη μαμά και τα ανίψια της που ζουν στην Καβάλα, αλλά και την αδερφή του Ντέμη και την αγαπημένη της πεθερά που ζει στην Αλεξανδρούπολη. Φέτος είναι, άλλωστε, από τις ελάχιστες φορές που η οικογένεια δεν μετέβη αυτές τις μέρες στο πατρικό του Ντέμη Νικολαΐδη για να περάσουν το Πάσχα όλοι μαζί.

Να υπενθυμίσουμε πως... προσφάτως επίσης η τραγουδίστρια αποκάλυψε τι πλαστικές έχει κάνει. Θέλετε να μάθετε; Πατήστε εδώ!