Ελένη Μενεγάκη: H on air εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της - «Συγκινούμαι γιατί...»

Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: H on air εξομολόγηση για τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της - «Συγκινούμαι γιατί...»

Κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε και έκανε μία εξομολόγηση on air, η οποία αφορά τον αγαπημένο της σύζυγο Μάκη Παντζόπουλο αλλά και τα παιδιά της, με την ίδια να μην κρύβει την συγκίνησή της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μία άριστη σχέση με τους τηλεθεατές της, μετά από την μακροχρόνια πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, και έτσι έχει την άνεση να μιλήσει ανοικτά για την οικογένειά της και να αναφερθεί σε σκηνικά που δεν ήταν γνωστά μέχρι σήμερα.

Κάτι αντίστοιχο έγινε και στη σημερινή της εκπομπή, όταν συνδέθηκε με τον δημοσιογράφο του ALPHA, Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος βρίσκεται στα μαγευτικά Κουφονήσια. Η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε με το σκηνικό που έβλεπε στο μόνιτορ και θέλησε να εκφράσει πόσο πολύ της λείπει το συγκεκριμένο νησί.

Όπως δήλωσε, τα τελευταία δυο χρόνια περνάει στις μικρές Κυκλάδες τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τα παιδιά της, ενώ για όλους αποτελεί τον αγαπημένο τους προορισμό, ενώ ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη και χθες στο πλατό της εκπομπής.

«Τώρα που τα βλέπω συγκινούμαι γιατί τα πλοία είναι δεμένα στα λιμάνια...» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, θέλοντας να εκφράσει πόσο πολύ της λείπουν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Από τη μεριά του, ο δημοσιογράφος της εξήγησε πως όλο το νησί τη θυμάται και μιλάει για εκείνη, ενώ οι κάτοικοι της έχουν μεγάλη αγάπη.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή

Τι σχολίασε ο Γιώργος Ασημινάκης για την αποχώρησή του από την εκπομπή

«Επειδή υπήρξαν πολλές κακές στιγμές, προτίμησα να βάλω τον εαυτό μου πάνω από τους άλλους. Δεν είχα την υπομονή να το αντέξω για άλλη μια φορά και όταν με θίγουν προτιμάω να φεύγω» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για την σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Ασημινάκης σχολίασε: «Την Ελένη την αγαπώ. Έχουμε ζήσει τις καλύτερες στιγμές μαζί. Είναι η μοναδική μου αγάπη, και η μοναδική αγάπη δεν ξεχνιέται έτσι απλά».