Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με τα λόγια της για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου - "Τον είχα στο σπίτι μου..."

Μίλησε για τις δύσκολες στιγμές του

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με τα λόγια της για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου -
News 29.04.2020 15:10
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου με τα λόγια της για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου και τα όσα πέρασε μαζί του πρόσφατα, προσπαθώντας να τον βοηθήσει. Ανάμεσα σε όλα δήλωσε χαρακτηριστικά, "Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες. Βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου".

Η Σοφία Βόσσου έδωσε πρόσφατη συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παραμονή του στο σπίτι της για ενάμιση μήνα, αλλά και για την σημερινή υγεία του.

Φιλοξένησες τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε «χάσει» τον αδελφό του, Θάνο.

Όλα όσα αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου

Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Ανδρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας.

Σου το είπε αυτό;

Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Ανδρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…

Όπως φαίνεται και από τα λόγια της ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου, κατέρρευσε ψυχολογικά, ωστόσο τώρα καλυτερεύει. Το σοκ να θυμίσουμε ήρθε, όταν οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με οξύ πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια με την υγεία του να είναι κρίσιμη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Υπεβλήθη σήμερα σε...

Ανδρέας Μικρούτσικος: Συγκλονίζει η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας του! «Σε ολόκληρο το διάστημα αυτό...»

Share