O Απόστολος Τραστέλης "αδειάζει" το MasterChef και τους παίκτες - "Έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά και..."

Ο λόγος που δεν εμφανίστηκε ποτέ σαν κριτής στο σόου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O Απόστολος Τραστέλης

O Απόστολος Τραστέλης "αδειάζει" το MasterChef και τους παίκτες, από τους οποίους όπως ανέφερε αρκετοί, "έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά και δεν το θεωρώ πλεονέκτημα για να προσλάβω κάποιον από το σόου".

Ο σεφ μίλησε καλεσμένος στο Happy Day μέσω skype και δεν δίστασε να τα αποκαλύψει όλα, μιας και το περασμένο φθινόπωρο, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχαν συζητήσει για μια ενδεχόμενη θέση τέταρτου κριτή στο MasterChef.

Τελικά, δεν τον είδαμε ποτέ, όπως δεν είδαμε και κανέναν άλλον βέβαια, καθώς το reality μαγειρικής παρέμεινε με τρεις κριτές και τώρα ο γνωστός έδωσε ένα τέλος στις ερωτήσεις, αλλά αναφέρθηκε και στα παιδιά που είχαν πάρει μέρος στον διαγωνισμό για τον καλύτερο σεφ της Ελλάδας.

Όλα όσα είπε ο Απόστολος Τραστέλης για το MasterChef

Είχαν προσεγγίσει εμένα και άλλους. Δεν ξέρω τι έγινε και δεν προχώρησε, η παραγωγή ξέρει. Έχουν έρθει να ζητήσουν δουλειά στα διάφορα εστιατόρια πολλοί από το MasterChef. Δεν το θεωρώ πλεονέκτημα για να προσλάβω κάποιον. Δεν με απασχολεί εμένα η τηλεόραση. Εμένα με απασχολούν οι ικανότητες που έχει κάποιος άνθρωπος από αυτούς. Πάντα τους δοκιμάζουμε. Υπάρχουν οι σεφ οι δικοί μου, οι οποίοι τους παίρνουν και τους κρίνουν”, αποκαλύπτει χαρακτηριστικά στην κάμερα ο Απόστολος Τραστέλης.

Από τον Απόστολο Τραστέλη στο άτομο που θα αποχωρήσει απόψε

Και ενώ το MasterChef συνεχίζεται με πολλούς καβγάδες και ξεμαλλιάσματα, στη φόρα βγήκε ακόμη ένα spoiler "φωτιά". Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το άτομο που θα αποχωρήσει απόψε. Συνεχίστε να διαβάζετε, ώστε να δείτε ποιο από τα αγόρια θα μας αποχαιρετήσει μια για πάντα.

Δοκιμασία αποχώρησης θα έχουμε σήμερα στο MasterChef με τους υποψήφιους να είναι ο Σταυρής, ο Σταύρος, ο Γιώργος και ο Κώστας, μιας και η ομάδα τους, αν και ήρθε αντιμέτωπη με τους πράσινους στο τελευταίο λεπτό δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην μάχη με τα pancakes.

Έτσι σήμερα ένας από αυτούς τους τέσσερις θα μαγειρέψει για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef και όπως όλα δείχνουν, αυτός που θα πρέπει να χαιρετήσει το σπίτι θα είναι ο Κώστας, αφού όπως έχει ανακοινωθεί, οι δύο Σταυρήδες θα φτάσουν στον τελικό, ενώ ο Γιώργος μπαίνει στην τελική εξάδα. Εντωμεταξύ, αν χάσατε κάτι εμείς έχουμε μαζέψει όλα τα Highlights, με τις φαρμακερές ατάκες, τον άγριο καυγά και τη δοκιμασία ασυλίας.