Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Ελένης Ράντου: «Απειλώ τη δημοσιά υγειά...»

Συγκλονίζει η ανάρτηση της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Ελένης Ράντου: «Απειλώ τη δημοσιά υγειά...»

Το ανατριχιαστικό μήνυμα της Ελένης Ράντου. «Κι αφού δυο πράγματα αγάπησα το θέατρο και τα ταξίδια, νοιώθω ν απαγορεύομαι ως είδος..Απειλώ τη δημοσιά υγειά» έγραψε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Με ένα συγκλονιστικό κείμενο στα προσωπικά της social media, η Ελένη Ράντου περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τις παραστάσεις που έχουν σταματήσει λόγω του ιού.

Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της: «Προσωρινά εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ΄αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Και αφού δυο πράγματα αγάπησα, το θέατρο και τα ταξίδια, νιώθω να απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία… Προσωρινά για πόσα άραγε; Κλειστή»

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Και τελικα η ζωη συνεχιζεται χωρις εμας. Η στιγμη μας αποφευγει. Ειμαστε συνώνυμο του Μαζι της αγκαλιας των σταγονιδιων που προκαλει το γελιο η το κλαμα σας. Φερνουμε τον κοσμο κοντα. Να ακουμπαει ο ενας στον αλλον. Κι αυτο δεν επιτρεπεται στη παρουσα συνθηκη. Ειμαστε μ εναν τροπο τρομοκρατες. Σπερνουμε τρομο με την μεταδοτικοτητα της τεχνη μας. Αρα προσωρινα- εκτος λειτουργιας και σε ανταγκαστικη επ αοριστον αδεια ανευ αποδοχων.

Κι αφου δυο πραγματα αγαπησα το θεατρο και τα ταξιδια … νοιωθω ν απαγορευομαι ως ειδος. Απειλω τη δημοσια υγεια. Προσωρινα- για ποσο αραγε? – κλειστη.

Δείτε την ανάρτηση της:

Δείτε ωστόσο και ένα σχόλιο "βόμβα" που έκανε η ηθοποιός πριν μέρες και προκάλεσε αντιδράσεις

Πριν λίγες ημέρες η Ελένη Ράντου είχε ανατριχιάσει και με ένα ακόμα μήνυμα

«Ο πολυαγαπημένος μας Μπάμπης Γιωτόπουλος δεν μένει πια εδώ. Καλό ταξίδι αγαπημένε μου. Ήσουν δεύτερος πατέρας για όλους μας». Με αυτά τα λόγια και μερικές φωτογραφίες του ηθοποιού Μπάμπη Γιωτόπουλου, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, αποχαιρέτισε τον συνάδελφό της η Ελένη Ράντου.

Δείτε την ανάρτηση της:

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Δυστυχώς με πληροφόρησαν οτι δύο παλαίμαχοι συνάδελφοι απο τα παλαιότερα μελη μας του Τασεη έφυγαν απο την ζωή χτες και σημερα... Ο αγαπημένος μας Μπαμπης Γιωτόπουλος για πολλα χρόνια στέλεχος του Εθνικού μας Θεατρου και ο Χρήστος Αναστασόπουλος που ειχε ξεκινήσει στα μπουλουκια..Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τους σκεπάσει....Θα ετοιμασουμε αφιερωματα για τους καλους μας συναδελφους....Η φωτο απο το ημερολόγιο του Τασεη 2018 με το αφιερωμα στον Μπαμπη μας" έγραψε στο ποστ που έκανε ο Μπιμπίλας.