Χαμός στο Just the two of us: Απίστευτος καυγάς Βανδή - Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Just the two of us: Απίστευτος καυγάς Βανδή - Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια

Χαμός στο Just the two of us, καθώς έγινε απίστευτος καυγάς μεταξύ Δέσποινας Βανδή και Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια. Τι συνέβη και η κριτής και τραγουδίστρια ήρθε σε σύγκρουση με τον κομμωτή και συμμετέχοντα του παιχνιδιού;

Τα γυρίσματα για την επιστροφή του “Just the two of us” ξεκίνησαν και σύντομα θα επιστρέψει ξανά πίσω στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Το μουσικό show με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη είχε διακοπεί λόγω του κορωνοϊού όπως και τα περισσότερα show στη τηλεόραση και τώρα θα επιστρέψει με νέα επεισόδια.

Το πρωί της Τετάρτης, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε μερικά πράγματα που θα παρακολουθήσουμε στο νέο επεισόδιο που θα δούμε.

Ο απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή και Τρύφωνα Σαμαρά

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε ένα απίστευτοπεριστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τρύφωνας Σαμαράς μεταμφιέστηκε για να ερμηνεύσει το παραδοσιακό τραγούδι «Βγάλε το μαντήλι». Ο ίδιος επέλεξε να φορέσει φουστανέλα και έκανε ράστα τα μαλλιά του.

Η Δέσποινα Βανδή αντικρίζοντας αυτή την εμφάνιση έδειξε την δυσαρέσκειά της και θεώρησε πως δε σεβάστηκε την παράδοση με αποτέλεσμα να κρίνει αρνητικά την εμφάνιση του γνωστού κομμωτή. Από την πλευρά του ο Τρύφωνας Σαμαράς δε δίστασε να πει την άποψή του, καθώς θέωρησε πως το look του δεν είχε κάτι κακό.

Όπως ανέφερε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος η “κόντρα” τους λύθηκε off camera και τώρα είναι όλα καλά αναμεσά τους.

Δείτε εδώ και τις επίσημες λεπτομέρειες για την ώρα αλλά και την μέρα που θα επιστρέψει το show στις τηλεοράσεις μας.

Δείτε εδώ και το βίντεο από τα παρασκήνια: